Dark Rainbow a lansat single-ul No Way Out

Dark Rainbow
Dark Rainbow

Trupa bucureșteană Dark Rainbow a lansat recent single-ul No Way Out. Proiectul Dark Rainbow a început într-un garaj, în Bucureşti, în 2016. Având influenţe diverse, mai ales alternative rock, art rock, blues și grunge, piesele Dark Rainbow sunt inspirate din operele unor scriitori ca Terry Pratchett, Margaret Atwood, Svetlana Alexievici si Alexandra Furnea.

Trupa Dark Rainbow s-a născut din necesitatea de a transmite, prin muzică, urgenţa ieşirii din status quo-ul care, atât de des, consumă pe nesimţite viaţa. Subliniind stereotipurile absurde ale existenţei umane, formația vine, de fapt, cu invitaţia de a evada din ele. Temele principale ale pieselor aduc în prim plan aceeaşi invariabilă concluzie : trăiește acum!.

Primul single al formației bucureștene, piesa ORYX, a fost lansat în februarie 2023. Trupa a debutat live în data de 11 februarie 2023 la The Pub Universităţii, în deschidere pentru trupa Gunshee. Votată la Radio Guerilla, piesa ORYX a fost inclusă în playlist la Avanpost RG cu Bogdan Şerban.

Lineup :
Dan Teleaşă – voce, chitară
Costin– chitară
Andrei Doboş – tobe
Laur Drăgan – bass


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*