Ascultă „Vânător”, o nouă piesă semnată Bucium

70 vizualizări

Formația bucureșteană BUCIUM lucrează de ceva timp la un nou album, intitulat „Zimbrul Alb”.

Din păcate, din cauza pandemiei, planurile de lansare a discului au avut de suferit, dar trupa a decis că nu va lăsa lucrurile în seama sorții și va merge mai departe cu promovarea materialului pe rețelele de socializare.

Primul single de pe „Zimbrul Alb” a apărut în august 2019 și se numește „Drumul robilor”. Videoclipul poate fi urmărit mai jos.

Ieri, 18 noiembrie 2020, a venit rândul celui de-al doilea single Bucium să ajungă la fani. „Vânător/ Orion (Hunter)” este disponibil pe Bandcamp și, în curând, va avea parte și de un videoclip!

„Albumul Zimbrul Alb are două concepte principale: toate piesele sunt legate de astre și toate piesele sunt legate de pierderi, de lucruri ce lipsesc, tema fiind pusă cel mai mult în valoare, ca și cheie a întregului album, în ultima sa piesă, Nirwana. Vânător reunește mai multe mituri: cel al vânătorului vânat, furtul focului, ce apare în foarte multe mitologii, nereferindu-se neapărat la Prometeu, dar înțelesul mai puțin evident al versurilor se referă la nebunie, la pierderea percepției realității. Este și despre prețul cunoașterii. Cântecul le este dedicat tuturor celor ce se luptă pentru a-și păstra sănătatea mintală.”, a scris formația pe pagina oficială de Facebook.

Fanii pot să urmărească AICI și un „Making of” complex al discului „Zimbrul Alb”.

Liderul formației, Andi Dumitrescu, a oferit un interviu în exclusivitate revistei Maximum Rock Magazin în luna august a acestui an. Vizionați materialul mai jos pentru a afla detalii despre noul album.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*