Olly of Queens a lansat clipul piesei „19 November”

Olly Of Queens
283 vizualizări

Formația bucureșteană OLLY OF QUEENS a lansat videoclipul piesei „19 November”. Melodia este un imn tomnatic de dragoste, dedicat persoanei iubite, dar și lucrurilor care ne fac fericiți și ne țin de cald în zilele reci, printre care și muzica.

Clipul surprinde perfect aceste sentimente prin decorul romantic de noiembrie. De regie s-a ocupat Andu Miron, iar filmările s-au desfășurat într-o locație din județul Argeș, care le-a pus artiștilor la dispoziție un peisaj superb.

„Pentru noi, piesa aceasta reprezinta tot ceea ce este mai frumos la toamnă: căldura din sufletele noastre, care crește pe măsură ce zilele se răcesc, muzica rock care ne răsună în inimi, în timp ce frunzele cad, dragostea de viață pusă pe note.  Am vrut să creăm un videoclip care să exprime toate aceste sentimente pe care le evocă melodia și, datorită talentului lui Andu Miron, am reușit să îl realizăm!”, au declarat muzicienele pentru Maximum Rock România.

Olly of Queens este o prezență unică pe scena rock autohtonă, remarcându-se atât prin componența aproape exclusiv feminină, cât și prin melanjul original de genuri abordate: rock’n’roll, funk și pop-rock. Rezultatul? Un sound alternativ cu elemente vintage, care îi va face pe ascultători să vrea mai mult!

Olly of Queens există în formula actuală din 2017, dar din 2005 până în 2015, Olivia Păun, Florina „Fritz” Popescu și Alexandra Pop au activat într-o formulă precedentă, numită Olly de Quartz. Artistele au locuit o perioadă în Amsterdam, Olanda și au concertat în toată Europa, câștigând foarte multă experiență.

Pe lângă „19 November”, fanii pot să urmărească și videoclipul single-ului „Funkedelik”, lansat recent.

Trupa are planuri mari și muncește la un album, despre care vom primi vești în curând!

Componență Olly of Queens:

Olivia Paun – voce, chitară, flaut, pian
Robert Enache – chitară electrică, voce
Alexandra Pop – chitară bas, voce
Florina Popescu (”Fritz”) – tobe

Social media:

Facebook – https://www.facebook.com/OllyofQueens
Instagram – https://www.instagram.com/ollyofqueens/
Youtube


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*