Deftones face o pauza de un an

Formatia DEFTONES va face o pauza, timp in care Chino Moreno, solistul acesteia, se va concentra asupra proiectului sau secundar, Crosses.

„Tocmai am terminat un turneu alaturi de Deftones si ne vom lua liber restul anului. Vom incepe sa compunem piese noi la inceputul anului viitor. Acum toti suntem rispipiti in toate colturile lumii. Eu m-am mutat in Oregon iar Stephen este in Los Angeles. Abe si Frank sunt in Sacramento in timp ce Sergio este in Europa”, a declarat Chino.

In aprilie 2013, Chi Cheng, fostul basist al grupului, a trecut in nefiinta. Acesta si-a petrecut ultimii 5 ani in coma ca urmare a unui grav accident rutier. Anul trecut, organismul lui Chi nu a mai rezistat iar acesta a murit.

„Ne vom gandi la el in fiecare zi. Nu e ceva ce putem sa uitam. Cand a murit, a fost foarte greu. Timp de 5 ani a fost intr-o stare deplorabila. Nu putea sa vorbeasca, nu putea sa faca nimic. Exista, dar parca nu exista…Cred ca acum ca a trecut in nefiinta, este mai prezent alaturi de noi decat a fost in ultimii ani. Simt ca a fost prins intr-un spatiu intermediar…Acum ma simt usurat pentru ca stiu ca nu mai sufera. Nu trece o zi in care sa nu ma gandesc la el”, a explicat, induiosat, Chino.

RIP Chi! Mereu ne va fi dor de tine.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*