Deftones anunță numele noului basist

Formația americană Deftones l-au recrutat pe Fred Sablan ca înlocuitor oficial al basistului Sergio Vega, care a părăsit luna trecută trupa.

Sablan este un basist experimentat, care a lucrat în trecut cu Marilyn Manson, Chelsea Wolfe, Peter Hook and The Light și Heavens Blade.

Potrivit lui Sergio Vega, care s-a alăturat formației în anul 2009, a lansat cu Deftones ultimele patru albume, însă nu a avut șansa să fie considerat de-a dreptul un membru al grupului. „Era clar că nu exista nicio oportunitate de creștere pentru mine”, a mărturisit în luna martie. Vega le-a mulțumit, de asemenea, foștilor săi colegi de trupă din Deftones, adăugând că și-ar fi dorit să fi putut vorbi cu ei în persoană: „Vreau să știți că apreciez toți anii petrecuți împreună: scriind, cântând, deși ați fost duși în lumile voastre. Am învățat multe de la fiecare dintre voi, atunci când m-ați adus, mi-ați creat un nou sentiment de pasiune pentru muzică pe care îl voi prețui mereu și îl voi purta cu mine. Mi-ați schimbat cu adevărat viața.”


Deftones este unul dintre headlinerii confirmați pentru ediția din acest an a festivalului Electric Castle. Potrivit comunicatului de presă prin care Deftones sunt anunțați ca una dintre cele mai importante trupe care va participa la ediția din acest an regăsim următoarele informații:

Deftones sunt deja în istoria muzicii nu metal, loc confirmat și de albumul pandemic Ohms nominalizat la Grammy și votat în top 10 cele mai bune albume ale anului 2020, ascultat, live, în premieră pentru România, la Electric Castle. După aproape 30 de ani de existență „virtuală”, Gorillaz continuă să surprindă chiar și generația ce abia acum descoperă marile hit-uri precum Feel Good Inc. sau Clint Eastwood. Pe raftul cu premii Grammy, Brit Awards, MTV sperăm că vor pune premiul pentru cel mai bun show la EC8.

Toți artiștii confirmați și biletele pentru toate cele cinci zile de festival pot fi găsite pe electriccastle.ro, cu o promoție specială Under 21, disponibilă pentru cei mai tineri fani ai festivalului ce-și doresc să trăiască 24/24h experiența Electric Castle. Organizatorii păstrează opțiunea de achiziție în rate a abonamentelor, la fel ca la edițiile anterioare, cu doar 47 Euro + TVA o primă rată ce rezervă automat biletul pentru întreaga perioadă.

electric 22
EC 8


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*