Chitaristul Justin Lockey (Editors) va rata turneul formației din această vară

Justin Lockey, chitaristul formației britanice EDITORS, a anunțat că nu va participa la turneul trupei din această vară, pentru a înfrunta problemele de sănătate.

Editors a confirmat în această după-amiază că Lockey, care în trecut a mai cântat cu formații precum Mastersystem și Yourcodenameis:milo, nu va face parte din line-up-ul pe care îl pregătesc pentru turneul din această vară. Acesta va fi înlocuit, temporar, de Nick Wales.

Lockey a mărturisit că; „de obicei, în vremurile de demult și mai ales în această industrie, acest gen de lucruri se întâmplau și toată lumea se descurca, fără discuții. Dar cred (și mă bucur foarte mult) că aceste conversații încep acum să aibă loc în mod deschis și fără stigmatizarea pe care le provocau cândva. Sunt foarte norocos pentru că sunt într-o trupă plină de oameni care înțeleg prin ce trec și mă susțin fără îndoială.

„Dar, știu că suntem atât de mulți care suntem în această industrie care se luptă, care nu avem pe nimeni care să înțeleagă sau să aibă ocazia să vorbească cu cineva care le împărtășește experiența. Și asta e sfâșietor. Așadar, pentru cei care nu o fac, știți unde sunt. Contactați-vă dacă aveți nevoie de ajutor. Cu cât vorbim mai mult, cu atât va fi mai ușor.”


Unul dintre concertele la care John Lockey cu siguranță nu va participa este cel programat la festivalul Electric Castle, care se va desfășura între 13-17 iulie 2022.

Potrivit ultimului comunicat de presă publicat de organizatori, line-up-ul a fost completat, iar biletele sunt în continuare disponibile pentru vânzare pe website-ul festivalului:

Formula care a adus pentru Electric Castle notorietatea de a fi festivalul din România cu cea mai mare diversitate de stiluri muzicale este păstrată și în acest an. Rock, metal, pop, indie, hip hop, electro sau trap vor fi aduse de twenty one pilotsDeftonesGorillaz, Moderat, Editors, continuate de artiștii români care sunt, de azi, incluși integral pe afișul evenimentului.

Este un line-up construit în jurul diversității, dar și a viziunii noastre de a aduce, la fiecare ediție, nume proaspete, pe care publicul s-a obișnuit să le descopere în Electric Castle.”, spune Edmond Lenarth, Head of Booking EC. „Într-un an cu foarte multe schimbări de ultim moment în ceea ce privește datele turneelor și disponibilitatea artiștilor, reușim să oferim complexitate, calitate și plăcerea noilor descoperiri prin artiști relevanți, din zone muzicale diferite.

May be an image of outdoors


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*