Chitaristul Stephen Carpenter (Deftones) va rata turneul formației din această vară

Deftones
Deftones
925 vizualizări

Chitaristul formației Deftones, Stephen Carpenter, a anunțat că nu v-a participa la turneul european programat în această vară, ce este programat să înceapă în data de 4 iunie.

Potrivit mesajului pe care l-a publicat pe Twitter, Carpenter anunță că: Oricât de mult mi-ar plăcea să fiu pe drum cu frații mei în acest moment și să fiu alături de toți fanii noștri incredibili din întreaga lume, am ales să nu părăsesc țara mea în următorul turneu. Cu tot ce se întâmplă în lume, nu sunt încă pregătit să plec de acasă sau din țară. Deocamdată, marele nostru prieten din Sacramento, Lance (Jackman), îmi va lua locul. Să îi oferiți multă dragoste. Distrează-te! Mi-aș dori să vă pot vedea pe fiecare dintre voi. Mulțumesc pentru înțelegere”.

Chitaristul Lance Jackman este cunoscut pentru activitatea cu trupele Horseneck, Will Haven și Eightourseven. Acesta a mai participat la concertele live ale formației Deftones în ultimul an.


Unul dintre concertele la care Stephen Carpenter cu siguranță nu va participa este cel programat la festivalul Electric Castle, care se va desfășura între 13-17 iulie 2022.

Potrivit ultimului comunicat de presă publicat de organizatori, line-up-ul a fost completat, iar biletele sunt în continuare disponibile pentru vânzare pe website-ul festivalului:

Formula care a adus pentru Electric Castle notorietatea de a fi festivalul din România cu cea mai mare diversitate de stiluri muzicale este păstrată și în acest an. Rock, metal, pop, indie, hip hop, electro sau trap vor fi aduse de twenty one pilotsDeftonesGorillaz, Moderat, Editors, continuate de artiștii români care sunt, de azi, incluși integral pe afișul evenimentului.

Este un line-up construit în jurul diversității, dar și a viziunii noastre de a aduce, la fiecare ediție, nume proaspete, pe care publicul s-a obișnuit să le descopere în Electric Castle.”, spune Edmond Lenarth, Head of Booking EC. „Într-un an cu foarte multe schimbări de ultim moment în ceea ce privește datele turneelor și disponibilitatea artiștilor, reușim să oferim complexitate, calitate și plăcerea noilor descoperiri prin artiști relevanți, din zone muzicale diferite.

Electric Castle
Electric Castle


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*