Deftones a finalizat noul album și „cu siguranță” se va lansa în 2020

Formația americană Deftones a terminat lucrul la cel de-al nouălea album de studio la trei ani după lansarea lui „Gore” în 2016. Din păcate nu-l vom putea asculta până în 2020.

Vocalistul Chino Moreno a dezvăluit într-un interviu cu NBC San Diego că au lucrat la acest album aproape un an, cele mai recente luni fiind dedicate mai mult versurilor decât instrumentalului.

Vara asta chiar ne-am adunat în studio și am întregistrat muzică pentru un album întreg, deci partea asta eram cam gata și ultimele luni au fost mai mult pentru versuri și melodii și părțile de cântat. Cam aici suntem acum, spunea Moreno în același interviu acum câteva zile.

„Gore” a ocupat locul 7 din 20 în topul Rolling Stone pentru Best Metal Albums 2016, locul 2 în Billboard 200 și locul 1 în Noua Zeelandă și Australia.

Cu siguranță se lansează anul următor, continuă Moreno. Sper că o să fie pe la începutul anului, dar simt că odată ce-o să dau un răspuns definitiv sau să speculez exact când, o să fim legați de asta și cam vreau să continui. Desigur, o să fie lansat la anul și sper că mai devreme. Prioritatea noastră e să ne asigurăm că e bun. O să-l cântăm live odată ce e lansat pentru următorii 2 sau 3 ani, deci vrem să ne asigurăm că e cât se poate de bun și toată lumea să fie fericită – inclusiv noi.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*