Detalii complete despre evenimentul Arktau Eos la Bucuresti

The Invisible Guest va invita in Club Fabrica, pe data de 20 Octombrie 2012, pentru a lua parte la un eveniment special ce va prezenta rodul unei colaborari intre misteriosii finlandezi ARKTAU EOS si artistul roman Costin Chioreanu. Evenimentul marcheaza lansarea oficiala a noului album de studio, intitulat „IOH-MAERA”.
In timpul show-ului Arktau Eos , Costin Chioreanu va picta, materializand astfel conceptele si povestile ce bantuie abstractul peisaj sonic „IOH-MAERA”.

In aceeasi seara, inaintea concertului, va avea loc si o expozitie semnata de acelasi artist roman, intitulata “The Five Phases of Ioh” ce va contine 5 lucrari de grafica, in stransa legatura cu piesele noului album Arktau Eos. „IOH-MAERA” este in sine un concept greu de tradus. IOH este un cuvant descoperit in vis, ce semnifica o anumita stare negativa. IOH este atunci cand luema doarme si visele traiesc.

Accesul publicului va fi permis incepand cu ora 19:00, expozitia va incepe la ora 20:00 iar concertul + happening la ora 21:00.

Pentru cei care vor face rezervare pe adresa invisibleguest@yahoo.ro pana pe data de 1 Octombrie 2012, pretul unui bilet este 30 ron. In ziua evenimentului intrarea va costa 40 ron.

Pentru rezervari trimiteti un email la adresa invisibleguest@yahoo.ro cu subiectul ARKTAU EOS – in care sa specificati numarul de bilete pe care doriti sa il rezervati precum si numele dumneavoastra complet.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*