Detalii despre evenimentul BB Stage Masters din Cluj-Napoca

295 vizualizări

Sursa: Comunicat de presă

Atmosfera de festival, bere rece, muzica buna, oameni faini si tot ce ti-ai putea dori de la o zi de vara, cu bonusul aferent campaniei 1.12 Wheels for Life: o ambulanta nou-nouta de tip B, care va intra in curand in posesia SMURD si va deservi intregii comunitati clujene.

In data de 21 iunie Hala Unirea (Piata 1 Mai) gazduieste un nou eveniment marca Beard Brothers, adresat de aceasta data iubitorilor de muzica live. Avem 7 trupe care s-au alaturat campaniei noastre si care vor urca pe scena BB Stage Masters. Sunt artisti pe care ii indragesti si cu siguranta abia astepti sa ii reasculti, sau artisti care iti vor merge direct la suflet, de la prima ascultare.

Indiferent daca iubesti muzica rock, metal, punk, ska sau rap, ai toate motivele sa te alaturi distractiei si sa fii parte din cei ce vor o schimbare. Let’s rock together and buy that ambulance!

Acest eveniment face parte din campania 1.12 Wheels for Life, care are drept tinta achizitionarea a 2 ambulante pentru SMURD Cluj. Prima a fost deja cumparata, iar acum strangem bani pentru cea de-a doua. Astfel, toti banii incasati pe bilete vor merge in contul dedicat acestui scop. Aceasta campanie a pornit dupa ce am aflat ca flota de ambulante din Cluj a trecut cu mult peste cei 5 ani in care pot functiona la nivel optim. Ca intotdeauna, pentru a ne atinge scopul avem nevoie de ajutorul vostru, al oamenilor care vor, pot, si le pasa.

Ne dorim foarte mult sa implicam comunitatea din Romania pentru a rezolva diverse probleme care ne apasa si facem asta inca din 2013. Pana acum am reusit sa aratam lumii ca dacă vrei se poate. Astazi ne putem mandri cu mai multe victorii mici si mari, cum ar fi dezvoltarea unui taxi-comunitar, The Beard Mobile , care are ca scop transportul gratuit al persoanelor cudizabilitati; achizitionarea de aparatura medicala pentru Sectia de Arsi de la Spitalul de Urgenta Cluj-Napoca – prin campania Enough is Enough; sau evenimentul nostru anual, Catch a Smile Day , in care provocam oamenii sa redescopere bucuria lucrurilor simple.

Line-Up:
The Putreds ( Macanache live band)
Implant pentru Refuz
ALTAR Romania
Basska
Ska-nk
FronT Band Romania

Eveniment in parteneriat cu Bye Bye Stud.

Acces:
35 lei presale – https://evenimente.com/evenimente/bb-stage-masters/
50 lei Onsite
20 lei Afterparty


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*