Archangels Fest ediția a V-a 2023

Festivalul Archangels Fest ediția a V-a 2023 se va desfășura în perioada 1-3 septembrie 2023, la Aerodromul Topoloveni, județul Argeș. Organizatorii promit trei zile pline de distracție, concerte și voie bună. 

Biletele și abonamentele se pot achiziționa online de pe AmBilet.ro. Biletele pot fi achiziționate și la fața locului, la tarifele din categoria „normal acces”. Copiii sub 12 ani au gratuitate la acest eveniment.

Locația evenimentului dispune de: toalete, zonă corturi, dușuri, parcare moto, parcare auto, zone food & drinks. Unități de cazare se găsesc în întreaga zonă:  Pitești- Ștefănești- Călinești- Topoloveni. 

În cadrul festivalului se realizează materiale foto & video pentru promovarea ulterioară a acestuia. Participarea la eveniment reprezintă implicit acordul publicului pentru apariția în astfel de materiale. 

Evenimentul este sprijinit de Primăria Orașului Topoloveni. Organizatorii au anunțat deja trupele participante și programul pe zile. Astfel, vineri 1 septembrie, trupele care vor urca pe scena festivalului sunt: Vlad Bilous & Trei Generații, Myst, Sanctuar, White Mahala și White Mahala. Sâmbătă 2 septembrie va fi o zi plină pentru participanți, aceștia având la dispoziție zboruri cu avionul și o serie de concursuri. Parada moto se va desfășura tot sâmbătă, la ora 14. Trupele care vor cânta începând cu ora 17 sunt: 7 Tears Ago, Hank Davison & Friends, Ska-nk, Trooper și Holograf. Curând va fi anunțat și programul ultimei zile de festival.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*