Diamonds Are Forever lansează albumul „Melanism”

540 vizualizări

Clujenii de la DIAMONDS ARE FOREVER au făcut public noul lor material discografic intitulat „Melanism”, un album de 11 piese care conturează tot mai mult stilul abordat de această formație.

„New Foundations” este piesa și videoclipul care au dat startul acestei lansări, unde avem de-a face cu un clip intens, într-un cadru suprarealist în concordanță cu coperta albumului ce a fost realizată de Dan Cozmuta (Ex. Pistol Cu Capse).

Sound-ul nou, în forță, de altfel caracteristic lor, a fost lucrat alături de Vlad Bornuz (For The Wicked) și masterizat de Joel Wanaseck (Phinehas, Bless The Fall, Miss May I).

 „Melanism”este un album de 11 piese împărțite în 9 piese electrice caracteristice deja băieților din Diamonds Are Forever, dar și două piese acustice doar într-un format cu totul neobișnuit.

Practic, aceste două piese acustice sunt primele materiale ale proiectului lor acustic cu care au debutat anul trecut în cadrul Festivalului Electric Castle, unde s-au reunit pe scenă într-o colaborare foarte interesantă Cosmin de la Satellites la voce, Les Nuages Quartet-string-uri, Eduard Gavril la pian sub îndrumarea lui Daniel Cohen, iar alături de ei, Diamonds Are Forever a dat o cu totul altă dimensiune și direcție pieselor lor într-un context de classic/acoustic session.

Până în data de 15 Martie, când albumul va fi disponibil la toți retailerii digitali și nu numai, „Melanism” este în faza de Pre-Order și îl puteți rezerva încă de acum aici.

Mai mult, dacă vreți să vă faceți o impresie despre acest material, trei dintre piese sunt deja disponibile pentru ascultat, așa că vă invităm să faceți aceasta aici

Urmează, cu siguranță, o perioadă intensă de promovare a acestui album, așa că fiți cu ochii pe ce pregătesc acești băieți pentru voi! Deja au fost confirmați la Rockstadt Extreme Fest și cu siguranță vor mai bifa și alte apariții, mai ales că acest nou material va fi cu atât mai interesant de văzut live!

sursă: Comunicat de presă

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*