Dirty Shirt- Dirtylicious 2016 Tour. Concert in Club Fabrica, Bucuresti

578 vizualizări

Sâmbătă, 26 noiembrie, DIRTY SHIRT revine cu un nou concert ce va avea loc în sala Claudiu Petre #findme din Club Fabrica din București pentru promovarea ultimului material „Dirtylicious”.

Dacă anul trecut trupa și-a anulat toate concertele din luna noiembrie în semn de respect pentru victimele tragicului accident din Colectiv, anul acesta Dirty Shirt promite un concert excepțional în care puteți asculta piese precum Ciocârlia„Moneyocracy”, Mental Csárdás”, „Maramu” , dar și multe altele piese incluse pe albumul „Dirtylicious”, lansat în 2015. De asemenea, vor fi interpretate și melodii cunoscute de pe albumele din trecut, precum „Ride”, Bad Apples” sau „Freak show”.

„După ce am străbătut Europa în lung și-n lat unde am cântat la diferite festivaluri, suntem foarte bucurosi sa ne intoarcem la Bucuresti, la clubul Fabrica, un loc tare drag noua. Ne dorim o seară de neuitat atat pentru cei care ne cunosc deja muzica, cat si pentru cei ce poate ne vor vedea prima data in concert. Va fi pentru prima data in ani buni cand vom putea canta un playlist lung in capitala, asa ca vom profita de ocazie pentru a canta piese de pe ultimul nostru album „Dirtylicious” dar si hiturile de pe albumele precedente”, au declarat maramuresenii.

Trupa ce se va alătura pentru a cânta în deschidere va fi anunțată curând.

Biletele se găsesc în număr limitat de 300 de bucăți și pot fi achiziționate exclusiv online pe http://www.ambilet.ro/ la prețul de 35 lei (primele 100), 45 lei în următoarea perioadă și 55 lei în ziua concertului.

Event Facebook: DirtyShirt- Dirtylicious 2016 Tour (București)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*