Dirty Shirt și experiența turneului din Franța

1.426 vizualizări

DIRTY SHIRT, una din cele mai cunoscute și îndrăgite formații de crossover folkcore metal, s-a întors de curând dintr-un scurt turneu susținut peste hotare, care a avut loc luna aceasta în câteva regiuni din Franța.

dirty-shirt-tour

Cum Franța a fost mereu „a doua casă” pentru trupa maramureșeană, experiența concertelor susținute a fost și ea una deosebită, cu un public care i-au întâmpinat pe aceștia cu brațele deschise:

„Săptămâna trecută am avut un mini-turneu în Franța și Belgia și putem spune că Franța este clar a două casă a trupei, astfel că am ajuns să ne facem un mic „nume” în underground-ul francez. Asta s-a văzut atât prin publicul prezent, cât și prin faptul că pe lângă cluburi, am avut concerte în săli inaccesibile în trecut precum Ninkasi Lyon sau Le Rat’s Puget s/Argens. Așa cum ne-am așteptat, a fost o experiență extraordinară, atât uman, cât și muzical. Am cunoscut lume faină, trupe excelente și am avut un public foarte primitor. Însă ne apropiem de sfârșitul turneului „Dirtylicious Tour 2016”, iar evenimentul din Fabrica este unul important pentru noi. Abia așteptăm să ne revedem cu publicul din București și suntem siguri că va fi o seară de neuitat!” , a declarat Mihai Tivadar.

dirty-shirt-franta-public

În același timp, Dirty Shirt se pregătește  de încheierea turneului lor național pentru promovarea ultimului album „Dirtylicious” (2015), urmând să susțină ultimul lor turneu în București de anul acesta pe 26 noiembrie în club Fabrica.

Albumul „Dirtylicious” poate fi ascultat acum și pe BandCamp aici: https://dirtyshirt.bandcamp.com/album/dirtylicious-2015

Biletele se găsesc în număr limitat de 300 de bucăți și pot fi achiziționate online exclusiv pe http://www.ambilet.ro/ la prețul de 35 lei (sold out), 45 lei și 55 lei în ziua concertului.
Event: Dirty Shirt – Dirtylicious 2016 Tour.(Club Fabrica, Bucuresti)

cover-dirty-shirt-si-mindcage-escape

De asemenea, trupa va fi prezentă și în alte orașe până la sfârșitul anului, precum:

10 Decembrie – Dirty Shirt in concert la Suceava
27 Decembrie – Mos Craciun e Rocker la Baia Mare
29 Decembrie – Mos Craciun e Rocker la Sighet


foto: Greg Wee – Rockinglive.com


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*