Documentarul „Murder In The Front Row” dezvăluie mai multe despre thrasherii tăi preferați

317 vizualizări

Se pare că anul acesta, primăvara este preferata metaliștilor când vine vorba de lansarea a ceva nou. Pe lângă noile albume anunțate deja, în aprilie ne vom delecta și cu un documentar care explorează începuturile scenei thrash metal din San Francisco Bay Area.

Adam Dublin regizează „Murder In The Front Row”, un documentar comentat de Brian Posehn menit să dezvăluie noutăți și să aducă publicului povești direct de la marile nume care au scris istoria thrashului anilor 80. În fața camerei îi vom vedea pe Kerry King, James Hetfield, Dave Mustaine, Tom Araya, Charlie Benante, Lars Ulrich și mulți alții.

Documentarul pornește de la albumul foto „Murder In The Front Row: Shots From The Bay Area Thrash Metal Epicenter” din 2011, Dublin spunând că i-a placut foarte mult că nu a fost vorba doar despre Metallica, ci despre toate trupele apărute în perioada respectivă și cum toate erau egale.

„Fotografiile captează și reușesc să transmită cumva transpirația din cluburi, țiuitul din urechi și tinerețea oamenilor din public,” susține Adam. „Harald Oimoen și Brian Lew, autorii cărții, au reușit să surprindă umanitatea acestor momente și s-au prins că eu sunt un om care poate transpune asta într-un film.”

De asemenea, Adam e de părere că Big Four ar trebui să devină Big Five și să includă Exodus, sperând că documentarul său va reuși să-i facă pe oameni să realizeze contribuția lui Kirk Hammett în lumea muzicii dinainte să ajungă Metallica la el.

Descrierea oficială a documentarului spune că e un studiu social concentrându-se asupra unui „grup de tineri care încearcă să rupă normele și să construiască ceva esențial pentru ei”. Va avea premiera pe 20 aprilie în San Francisco pe canalul AMC Kabuki 8.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*