Dave Mustaine: „Am o boală care-mi amenință viața și cine e alături de mine? James Hetfield”

Un interviu recent realizat de Kory Grow pentru Rolling Stone dezvăluie că Dave Mustaine se simte mult mai bine acum că e gata cu tratamentul împotriva cancerului, dar și ce legende ale muzicii rock i-au dat mesaje pozitive și și-au arătat sprijinul față de el.

Mustaine a fost diagnosticat cu cancer în mai, dar a ales să le spună fanilor abia în iunie, urmând să anuleze toate concertele programate cu Megadeth, chiar și pe cel din cadrul propriului eveniment MegaCruise, pentru a-și urma tratamentul așa cum trebuie.

Acum că tratamentul e  gata și Mustaine trebuie să înceapă programul de reabilitare, vocalistul și chitaristul Megadeth e gata să povestească mai multe despre această aventură nu tocmai plăcută.

Sunt pe cealaltă parte a majorității tratamentului și mă simt foarte puternic. După radiație, tipul de acolo a spus că rezultatele mele sunt uimitoare. ‘Arăți ca în stagiul 1, deși ar trebui să fi în 3 acum.’ Apoi și medicul oncolog a spus aceeași chestie: ‘Arăți destul de puternic.’ Deci am continuat cu tratamentul.

Când a fost întrebat cine i-a fost alături în aceste vremuri grele, Mustaine a spus, evident, că familia sa, în special soția. Dacă e ceva ce nu merge bine, mă pot baza pe familie. 

După ce vestea a ieșit în lume, mai ales în presă, mesajele pozitive au început să curgă și telefonul să-i sune. Multe mesaje de bine au venit de la oameni pe care îi știam, dar nu știam că le pasă. Mai ales că am primit un mesaj de la James Hetfield și am fost extrem de fericit. În ciuda a ceea ce zice lumea și în ciuda jocului pe care-l avem noi, îl iubesc pe James și știu că și el mă iubește și îi pasă de mine. Poți vedea asta când e momentul adevărului. Am o boală care-mi amenință viața și cine e alături de mine? James. Am primit un mesaj și de la Ozzy, unul de la Paul Stanley. A fost super să aud de la Ozzy, dar nu mă așteptam la Paul Stanley. A fost super tare pentru că la început, când Kiss a apărut, eram doar un copil care-i adora.

Un alt mare ajutor pe lângă cel al medicilor și familiei, a venit din partea lui Bruce Dickinson din Iron Maiden, care avusese o boală asemănătoare – o tumoare canceroasă în spatele limbii – și a fost o atenționare pentru Dave când vine vorba de ascultat medicii și cântat: După ce tratamentul lui s-a terminat, i s-a spus că are nevoie de la 3 la 6 luni de odihnă. Mi-a zis că n-a ascultat și a avut niște probleme, iar apoi s-a cumințit. A stat liniștit și vocea i-a revenit. Bruce a fost de mare ajutor, mi-a spus cum s-a descurcat el cu toată chestia asta și chiar m-a ajutat foarte mult.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*