Dragonforce: video animat pentru „Razorblade Meltdown”

În mai puțin de o săptămână, pe 27 septembrie, noul album Dragonforce e gata de ascultat! „Extreme Power Metal” a fost produs de Damien Rainaud și este al optulea album al formației, iar acum avem o nouă piesă cu tot cu videoclip:

Despre „Extreme Power Metal”, chitaristul Herman Li spune: Acest album combină ce-i mai bun din Dragonforce într-un fel mult mai epic decât ce-am făcut noi până acum. Abia așteptăm ca fanii să-l asculte. 

Clăparul Vadim Pruzhanov a fost înlocuit de Coen Janssen (Epica) pentru înregistrarea acestui album, iar Sam Totman e de părere că fanii se vor bucura să-i audă notele pe „Extreme Power Metal”. Ne place atât de mult ceea ce-a adus Coen acestui album, spune Sam.

01. Highway To Oblivion 02. Cosmic Power Of The Infinite Shred Machine 03. The Last Dragonborn 04. Heart Demolition 05. Troopers Of The Stars 06. Razorblade Meltdown 07. Strangers 08. In A Skyforged Dream 09. Remembrance Day 10. My Heart Will Go On

Acum că bassistul Leclerq face parte din Kreator, postul a fost ocupat de youtuberul SteveTerreberry cunoscut ca Stevie T. Videoclipurile lui Steve abordează subiecte legate de chitară, tehnici de chitară, comedie și muzică în general. Momentan, Steve îl va înlocui pe Leclerq în turneul american care urmează, ocupându-se de bass și trianglu.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*