Dragonforce lansează videoclipul piesei The Last Dragonborn

Dragonforce- nov 2022
Dragonforce- nov 2022

În prezent în turneu în Europa cu Powerwolf și Warkings, Dragonforce a lansat astăzi un nou videoclip. Clipul epic pentru The Last Dragonborn este inspirat din jocul Skyrim. Piesa este preluată de pe cel mai recent album Dragonforce, Extreme Power Metal, care a apărut în septembrie 2019. Produs în Los Angeles, California, de Damien Rainaud la Mix Unlimited, LP-ul a fost înregistrat, parțial, pe canalul chitaristului Herman Li, cu participarea fanilor.

The Last Dragonborn este primul videoclip al trupei, cu noul basist Alicia Vigil. Aceasta declară: „A fost o onoare și o experiență incredibilă să cânt cu acești tipi în ultimii ani. Sunt sunt încântată să fac parte din viitorul album alături de ei și să cânt live ca membru oficial!”

În martie trecut, Li a declarat că Dragonforce a scris „multă muzică” pentru continuarea Extreme Power Metal. „Nu am înregistrat-o”, a spus el. „Așa că, de fapt, vom căuta un nou contract de discuri în acest moment pentru a o face.”

„Nu facem muzică pentru bani, așa că lansăm lucruri doar când vrem și sună bine”, a explicat el. „Nu suntem pe o roată de hamster. Este greu să fii creativ când te forțezi să faci muzică bună și fiecare artist știe.”

„Nu facem doar muzică acum; suntem creatori de conținut în același timp. Avem o pauză pe YouTube în acest moment, dar postam în fiecare săptămână înainte de asta. Deci, dacă vrei ceva — o formă de artă; eu nu știu dacă poți numi YouTube „formă de artă”. Dacă vrei ceva de la noi, întotdeauna vine ceva de la Dragonforce, chiar dacă nu muzică nouă.

„Când va fi vremea, va fi un album bun de care vom fi mândri”, a adăugat el.

O lună mai târziu, Li a vorbit cu Elliott Fullam de la Little Punk People despre noul material. „Ei bine, va fi epic, triumfător, distractiv, atrăgător și înălțător. În continuare vom suna  ca Dragonforce”.

Single-ul laureat cu platină Through The Fire And Flames i-a adus grupului de extreme power metal nominalizat la Grammy recunoaștere internațională și a fost prezentat drept cea mai provocatoare melodie din Guitar Hero III.

În martie 2019, videoclipul Through The Fire And Flames a depășit o sută de milioane de vizualizări pe YouTube. Este piesa principală din albumul Inhuman Rampage din 2006, care a fost laureat oficial în iulie 2017 de către Recording Industry Association of America pentru vânzări de peste jumătate de milion de copii.

În august 2019, trupa s-a despărțit de vechiul basis Frédéric Leclercq. De atunci acesta s-a alăturat trupei germane de trash, Kreator.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*