Firma sustine un concert special de Halloween

283 vizualizări

Pentru seara de 31 octombrie, trupa FiRMA a pregătit un show acustic „Halloween Special”! Concertul face parte din seria Electro Acoustic Garden și se va desfășura luna aceasta în sala Teatrelli.

Într-un decor teatral, într-o noapte cu conotații enigmatice, trupa FiRMA va (des)cânta acustic și va învălui publicul cu un repertoriu și o reprezentație artistică inedită.
 
Facebook event
Biletele se pot achiziționa în avans din rețeaua Eventim, de la sediul creart, din Piața Lahovari, nr 7 sau de la intrare, în seara evenimentului, în funcție de locurile disponibile.
Concertul începe la ora 19.00!

www.facebook.com/teatrelli
www.facebook.com/creartpmb
—————————————————————–
FiRMA, una dintre trupele icon ale rockului alternativ românesc, își făcea apariția în 2001 pe o piață muzicală care abia învăța să se alinieze la standardele internaționale.

Lansat în 2003, `La Orbire`, discul de debut al cărui producător muzical este Rocca, avea să definească poziția trupei printr-un sound alternative rock cu influențe jazz, blues, funk și trip-hop.

FiRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională – „New Sounds of Europe” și invitată să performeze la gala MTV European Music Awards, în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria „Best Romanian Act” și „Best Rock Band” la MTV Romanian Music Awards în 2005.
 
După două albume de succes și participarea la MTV European Music Awards la München, FiRMA intră într-o perioadă de creație detașată, revenind în forță pe scenă în iunie 2014.

În octombrie 2014, FiRMA a dăruit publicului un prim volum al albumului „DESCÂNTECE”, disponibil online pentru FREE DOWNLOAD: https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1

Lui Rocca (voce/ chitară) și Erhan (bas), membrii de bază ai trupei FiRMA, li s-au alăturat Adrian Coman (chitară) din 2014 și Cristi Jakab Jr. (tobe/ percuție) din vara acestui an. În cadrul showul-ui de la Teatrelli, FiRMA va urca pe scenă alături de Mazdrunka, o prezență feminină cu o voce remarcabilă.

Din 11 septembrie, single-ul „Prizonieri de război”, menținut vara aceasta în heavy-rotation pe Radio Tananana, este însoțit de un material video ce suprinde problematica unei lumi în derivă printr-un experiment artistic îndrăzneț și vizionar.

Videoclipul reunește figuri de o importanță mondiala în domeniul politic, artistic, social și spititual, aduse toate la un nivel de comunicare a aceluiași mesaj, potențat de imagini care descriu forța distructiva a omenirii.„O poveste nouă, veche de când lumea…”

Noul clip este regizat chiar de solistul trupei – Daniel „Rocca” Stoicea, la fel ca „La Orbire”, „Baby is Crying” și „Doua Suflete”, ultimul fiind lansat în luna februarie a acestui an.

Turneul național prilejuit de lansarea albumului „Descântece. Vol.1”, va continua toamna aceasta, pentru a duce mai departe povestea vizuală a prizonierilor de război.

DISCOGRAFIE:
2003 – „La Orbire”
2007 – „Exit”
2014 – „Descântece – Vol.1”
2016 – „Descântece – Vol.2” (în lucru)

www.facebook.com/TrupaFirma
https://soundcloud.com/trupafirma

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*