Formația Hypno5e în deschide la concertele Skyharbor din România

Cei de la Cluj-Napoca Rock ‘n’ Roll au anunțat că formația SKYHARBOR va susține două concerte în luna martie, unul în Cluj-Napoca și unul în București. Totodată, a fost anunțată și formația din deschidere: este vorba de trupa Hypno5e din Franța, care a mai cântat în 2016 în România la Rockstadt Extreme Fest. 

Hypno5e va promova cel mai recent album, „Alba – Les Ombres Errantes”, care a fost lansat în data de 6 aprilie 2018, via Pelagic Records.

Comunicatul inițial:

Skyharbor a fost inițial un proiect de studio al chitaristului Keshav Dhar, căruia i s-a alăturat vocalistul Daniel Tompkins de la TesseracT în toamna anului 2011. Cam în aceeași perioada Dhar era în discuții cu tobosarul Anup Sastry (activ în Loomis și Intervals) pentru o posibilă colaborare cu intenția de a transforma proiectul într-un act live pe scena de concerte.

Anup Sastry își arătase interesul în Skyharbor cu o serie de clipuri pe canalul său de YouTube, în care interpreta melodii Skyharbour. După apariția basistului Nikhil Rufus Raj, Skyharbor are prima apariție live ca trio instrumental pe scena de festivalului Bacardi NH7 Weekender 2011.

Îi puteți vedea pentru prima dată la noi în țară pe 30 Martie la Flying Circus Cluj și pe 31 Martie la Control Club.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*