Formatia italiana Holy va canta in Timisoara!

Grupul italian de hardcore HOLY va concerta pe data de 28 noiembrie incepand cu ora 21:00 in Atelier D.I.Y. din Timisoara alaturi de bosniacii de la Deer In The Headlights si Livia Sura
 
Holy a luat nastere in vara anului 2011 in Milano, Italia la initiativa a patru prieteni. In timp ce marea majoritate a oamenilor mergeau la plaja in sorti si cu ochelari de soare, Holy a intrat intr-o sala de repetitii in care a inregistrat pe parcursul a cateva zile, 8 piese ce aveau sa constituie primul EP lansat in februarie anul in curs.
 
Deer In The Headlights este o trupa harcore/punk originara din Bosnia, fondata in 2010. Grupul format din Milica (voce), Igor (chitara), Aljosa (chitara), Bojan (bas) si Maksim (tobe) a lansat pana in acest moment trei materiale discografice si are in CV un turneu european alaturi de croatii de la Black Sails.
 
Livia Sura este un proiect de blackened sludge/crust lansat in 2010 in contextul Atelierului D.I.Y. – un spatiu independent din Timisoara. Componenta actuala ii include pe Sebastian (tobe/voce), Adi (chitara) si Raul (voce), toti cu experienta in underground-ul romanesc. Momentan, baietii experimenteaza cu un al doilea chitarist si sunt in cautarea unui vocalist si unui basist care sa cristalizeze conceptul formatiei.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*