Formații noi confirmate la Bucovina Rock Castle

623 vizualizări

Organizatorii de la Bucovina Rock Castle au anunțat noi nume pentru viitoarea ediție, care va loc la finalul verii acestui an:

Sperăm că ați petrecut cu bine sărbătorile și vă dorim un an nou mai interesant decât cel ce-a trecut.
La noi, la Bucovina Rock Castle 2019, cu siguranță lucrurile au început să devină tot mai interesante, în ceea ce privește lineup-ul…doamnelor și domnilor, ne îndreptăm spre ceea ce va fi probabil cea mai nebună ediție de Bucovina Rock Castle. În primul rând pentru că:

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut – nu știm dacă vouă v-a plăcut, dar nouă ne-a plăcut și, în consecință, cvartetul bucureștean vine la Suceava să ne explice că așa e-n post-rock: s-a rezolvat, nu se poate…

Mother’s Cake (A) – trupa asta reușește cumva să aibă un ritm al ei propriu și să dispară și să apară în momentele potrivite, cu melanjul ei eclectic ce poate fi atât energizant cât și halucinant…o experiență muzicală intensă pentru oricine.

Leprous (No) – știm că pentru mulți dintre voi, ca și pentru noi, trupa asta nu mai are nevoie de nici o prezentare. Dar așa cum și noi am aflat despre ea de la cineva, poate și prezența acestor geniali norvegieni la Bucovina Rock Castle îi va ajuta pe alții să-și lărgească – mult și deodată – orizonturile muzicale. Pe scurt, stilul formației își are rădăcinile în progressive metal, dar odată cu ultimul album din 2017, Malina, a început să fie mai apropiat de progressive rock. De altfel, acesta este albumul pe care vocalistul Einar Solberg a ales doar să cânte, lăsând la o parte elementele specifice unei voci metal.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*