Helloween a dezvaluit tracklistul viitorului album discografic

320 vizualizări
Formatia HELLOWEEN a facut public tracklistul viitorului album discografic intitulat „Straight Out Of Hell”.
 
Noul album, ce urmeaza sa fie lansat pe 18 ianuarie 2013, este produs alaturi de Charlie Bauerfeind in studioul studiourile Mi Sueno. Charlie a mai lucrat cu formatia Helloween in tracut dar si cu formatii precum Angra, Blind Guardian, Primal Fear, Rage, HammerFall sau Saxon.
 
Formatia a promis ca „Straight Out Of Hell” va fi un album care se va ridica mult peste precedentele productii „Gambling With The Devil” si „7 Sinners”, un material care va include multe parti bombastice, epice, momente foarte heavy dar si piese memorabile mid-tempo.
 
Tracklist-ing „Straight Out Of Hell”:
01. Nabataea
02. World Of War
03. Live Now!
04. Far From The Stars
05. Burning Sun
06. Waiting For The Thunder
07. Hold Me In Your Arms
08. Wanna Be God
09. Straight Out Of Hell
10. a*****e
11. Years In World
12. Make Fire Catch The Fly
13. Church Breaks Down
 
Reamintim ca formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un turneu european intitulat „Hellish Rock Part II” incepand cu luna martie 2013, iar pe data de 16 martie 2013 (sambata) acesta va „ateriza” si la Bucuresti.

 
Concertul va avea loc la Arenele Romane si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).
 
 
BILETE:
Primele 350 de bilete au valoarea de 87 lei iar urmatoarele 97 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei.
Important: Numarul biletelor e limitat la 1500 bucati! Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe
www.eventim.ro).
 
Castiga 3 invitatii la concertul de la Bucuresti AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*