Helloween a facut publica coperta noului album “Straight Out Of Hell”

HELLOWEEN, una dintre cele mai iubite formatii de metal din Germania, va lansa pe data de 18 ianuarie 2013 un nou material intitulat „Straight Out Of Hell”. Ca o prefata la acest nou material germanii vor lansa, in urmatoarea perioada, un EP-ul intitulat „Burning Sun”, material ce contine 3 piese de studio si o piesa live.

Formatia a promis ca „Straight Out Of Hell” va fi un album care se va ridica mult peste precedentele productii „Gambling With The Devil” si „7 Sinners”, un material care va include multe parti bombastice, epice, momente foarte heavy dar si piese memorabile mid-tempo.
 
 
Tracklist-ing „Straight Out Of Hell”:
01. Nabataea
02. World Of War
03. Live Now!
04. Far From The Stars
05. Burning Sun
06. Waiting For The Thunder
07. Hold Me In Your Arms
08. Wanna Be God
09. Straight Out Of Hell
10. Asshole
11. Years In World
12. Make Fire Catch The Fly
13. Church Breaks Down
14. Another Shot Of Life (Bonus track pt editia limitata)
15. Burning Sun (versiune Hammond; dedicata lui Jon Lord – Bonus track pt editia limitata)

Reamintim ca Helloween vor sustine un concert in Romania, alaturi de colegii de la Gamma Ray (16 martie 2013). Concertul va avea loc la Arenele Romane si face parte din turneul „Hellish Rock Part II”, care a debutat in 2007 si a parcurs peste 30 de tari. Evenimentul de la Bucuresti este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Ultimele 70 de bilete, la pretul promotional de 87 lei, pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro). Dupa epuizarea acestora biletele pot fi achizitionate la pretul normal de 97 lei, iar in ziua concertului la pretul de 110 lei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*