Vita de Vie anuleaza concertul acustic din Bucuresti.

Dupa anularea turneului national acustic, VITA DE VIE anunta anularea concertului din Bucuresti, singurul ramas initial pe lista confirmarilor:

Suntem in masura sa confirmam ca toate datele turneului Acustic au fost anulate, inclusiv Bucuresti, 20 Decembrie, Turbohalle. In acelasi timp, orice relatie dintre Vita de Vie si Phoenix Entertainment a luat sfarsit.

Planurile ne-au fost date peste cap pe acest sfarsit de an insa punem binele in fata, avem niste lectii de invatat si mai mult timp la dispozitie pentru terminarea albumului. Lansarea acestuia se decaleaza pentru inceputul lunii Martie, anul viitor. In schimb, pe 29 Noiembrie, in Bucuresti – Club Fabrica, Cezar are lansarea propriului sau proiect muzical, Days Of Confusion. Ii puteti urmari in avanpremiera Duminica, pe 18 Noiembrie, in cadrul emisiunii Alternative Nation, difuzata pe MTV de la ora 23.00. Noi am ascultat tot ep-ul si RUPE! Si pentru ca avem pile la Cezar, aveti mai jos videoclipul primului lor single, Meta. Premiera in Romania!

Ne cerem scuze pentru momentele de incertitudine si disconfort create, va asiguram ca situatia este sub control si va multumim pentru intelegere si sprijin!’

Cei care si-au cumparat bilete la eveniment isi vor primi banii inapoi in cel mai scurt timp”.

 
Sursa: Comunicat Vita de vie

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*