Vița de Vie, Byron, ROA, Grimus și Zob la Burger Fest 2017

Burger Fest se întoarce, iar formațiile invitate să cânte la această ediție sunt VIȚA DE VIE, BYRON, ROA (Rise Of Artificial), GRIMUS și ZOB.

În plus, pe tot parcursul festivalului, muzica de ambianță va fi asigurată de trei dintre cei mai în vogă DJ ai momentului, care vor fi anunțați în cel mai scurt timp.

 A treia ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 19 și 21 mai, la Verde Stop, în București. BURGERFEST 2017 își îmbie publicul cu peste 50 de sortimente de burgeri, unii pregătiți după rețete tradiționale, alții surpinzători și inovativi: de la carnea de vita Black Angus, la burgeri cu carne de rață, miel sau capră, pâna la combinații surpinzătoare cu brânzeturi, hummus, avocado sau fructe de mare, orice pretențios va găsi ceva care să-i trimită papilele gustative…  direct în Rai.

Numărul de restaurante participante a crescut semnificativ, astfel ca anul acesta BURGERFEST se laudă cu cel puțin 25 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Brașov, Cluj, Târgu Mureș, Timișoara sau Râmnicu Vâlcea.

Programul concertelor, pe zile, este următorul:

19 mai:
GRIMUS

20 mai:
ROA
VIȚA DE VIE

21 mai:
ZOB
BYRON
VIȚA DE VIE

Având nouă materiale discografice la activ, Vița de Vie au devenit în peste 20 de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România. Anul 2016 a fost pentru Vița de Vie un prilej de mare sărbătoare.

După aniversarea de 20 de ani, cu Arenele Romane pline ochi, trupa anunță că menține, în continuare, starea de sărbătoare la cote cât mai înalte: pe 29 octombrie au lansat prima parte a albumului ȘASE, Șase(+) printr-un spectacol impresionant la Arenele Romane. VdV ajung pentru prima oară la BURGERFEST și promit un show electric, plin de energie, în seara zilei de 20 mai.


BYRON

În premieră la BURGERFEST, Byron este o trupă de rock alternativ/progresiv din Bucureşti. Trupa s-a format în 2006 și și-a lansat albumul de debut, „Forbidden Drama”, în octombrie 2007.  Cu influenţe dintre cele mai diverse, de la King Crimson până la Peter Gabriel, David Bowie, Tori Amos sau Porcupine Tree, byron rămâne una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ. byron înseamnă : Dan Byron – voce, fluier, chitară, Sergiu „6” Mitrofan – clapă, chitară, voce, Dan Georgescu – chitară, László Demeter – bass, Ovidiu Cristian – tobe. Cei de la byron închid ediția cu numărul trei a BURGERFEST, în data de 21 mai.


ROA (Rise Of Artificial)

Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stănciulescu (Junkyard). Premiera lor în FM s-a manifestat în dimineata de 10 noiembrie 2010, având ca esență lansarea primului single intitulat „Ne Place”. Din mai 2011, un nou membru se alătura trupei. Cristin Negriuc este numele lui și va răspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitară. În prezent, cei trei ROA se pregătesc de lansarea unui nou EP. Cu o abordare puțin diferită a muzicii – directă, electronică sau ironică, stilul caracteristic R.O.A. a dat naștere unor piese ca Ne place sau D-aia, care se vor auzi și la BURGERFEST.
Grimus

Grimus este o formație de rock alternativ din Cluj Napoca, înființată în anul 2005, care într-un timp scurt a ajuns un nume foarte îndrăgit al scenei alternative. Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitară), Cristian Csapo (chitară), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (bas) și Tamas Adorjani (tobe) ajung din nou la București, iar BURGERFEST îi așteaptă cu brațele deschise.

ZOB

Cunoscuți pentru celebrele piese “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cântec de dragoste” sau “Clona” și pentru stilul punk rock abordat, ZOB cântă pentru publicul BURGERFEST în ultima seară de festival, în data de 21 mai. Componența ZOB îi include pe Vlase (solist vocal, bass), Moșu (chitară, voce), Doru (tobe) și Gabriel (clapă).

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*