Concert Celelalte Cuvinte la Targoviste

Sambata 15 decembrie, trupa-legenda a rock-ului romanesc va sustine un concert extraordinar in clubul La Scriitori din Targoviste. Evenimentul face parte dintr-o suita de concerte pe scenele de club din mai multe orase ale tarii.
Capitala seculara a Tarii Romanesti nu putea lipsi din lista oraselor in care trupa CELELALTE CUVINTE va canta in acest sezon. Dupa succesul inregistrat cu ocazia concertului de anul trecut cand publicul a intampinat cu o extraordinara caldura legendara trupa rock, aceasta s-a indragostit iremediabil de Targoviste si promite sa rasplateasca si de aceasta data fidelitatea fanilor din acest oras.
In plus, alegerea momentului revenirii in Targoviste nu este deloc una intamplatoare. Cei mai vechi fani ai trupei stiu ca pe la jumatatea lui decembrie, insa cu 31 de ani in urma, Celelalte Cuvinte sustinea la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, un concert ce a intrat in istorie si a fost considerat de atunci, actul oficial de nastere a trupei. Acum, la mai mult de trei decenii de la momentul respectiv, trupa se infatisează publicului dambovitean pentru a sarbatori cum se cuvinte aceasta zi. Biletele pentru concertul din clubul La Scriitori vor costa 20 de lei si se vor putea achizitiona de la intrare.
Celelalte Cuvinte isi invita fanii si iubitorii muzicii rock la concerte avand de partea sa o tehnica instrumentala desavarsita, maiestria castigata in cele peste trei decenii de activitate neintrerupta si piesele de pe cele opt albume de studio. Printre melodiile care nu au cum sa lipseasca dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numara „Iarba Prin Par”, „Daca Vrei”, „Armaghedon”, „Zmeie” si fabuloasa lucrare rock „Oglinda”.
Celelalte Cuvinte inseamna:

Calin Pop – Voce/Chitara
Marcel Breazu – Chitara/Bas
Leontin Iovan – Tobe
Tiberiu Pop – Claviaturi


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*