Noul album Korn e „atât de special”

613 vizualizări

A trecut ceva vreme de când vocalistul Korn, Jonathan Davis, a anunțat că începe să înregistreze vocea pentru noul material, iar de atunci chitaristul Brian „Head” Welch îl tot laudă și-l laudă, iar acum acum îl laudă din nou într-un nou interviu.

Nu l-am văzut muncind atât de mult de când cu „Untouchables” în 2002,” spune Head într-un interviu cu Jose Manging de la SiriusXM. „Se implică mereu, nu mă înțelegeți greșit, dar acum are o pasiune diferită pentru că anul trecut a fost unul greu pentru el. Acum are timp, energie, durere și tocmai ce s-a prins bine de treabă. E atât de special.”

Starea lui Davis a decăzut când soția sa, Deven, a decedat în 2018. Deși cuplul avea probleme, Davis obținând chiar un ordin de restricție domestic și cerând un divorț în 2016, au fost văzuți împreună într-un live pe facebook în 2017. Motivul ordinului de restricție a fost că Deven era constant sub influența drogurilor, ceea ce a împiedicat-o să-și vadă cei doi copii o perioadă.

În martie, într-o discuție cu Mitch Lafon, toboșarul Ray Luzier a spus că albumul „ar trebui” să apară în toamna lui 2019. „Abia aștept să-l asculte toată lumea, abia aștept să cânt toate piesele live.” 

Cel mai recent album Korn, „The Serenity of Suffering” a fost lansat în 2016 și a fost al doisprezecelea din discografie.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*