Concert Helloween si Gamma Ray la Bucuresti. Comunicat oficial!

„No fear, no pain/ Nobody left to blame/ I’ll try alone/ Make destiny my own”, ce metalist adevarat nu stie versurile celebrului imn HELLOWEEN, „If I Could Fly”?
 
Si pentru ca timp de aproape 30 de ani „am zburat” umar la umar cu una din cele mai tari formatii de power metal din lume, nu poate decat sa ne bucure vestea ca germanii de la Helloween au fost de acord sa „aterizeze” si la Bucuresti pe data de 16 martie 2013, alaturi de colegii lor de la Gamma Ray.
 
Concertul va avea loc la Arenele Romane si face parte din turneul „Hellish Rock Part II”, care a debutat in 2007 si a parcurs peste 30 de tari. Evenimentul de la Bucuresti este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).
 
 
 
 
HELLOWEEN:
 
 
Intemeiata in 1984 de catre Kai Hansen (voce) , Michael Weikath (chitara), Markus Grosskopf (bas) si Ingo Schwichtenberg (tobe), Helloween s-a facut rapid remarcata drept o adevarata deschizatoare de drumuri in ceea ce priveste scena europeana de power-metal.
 
Primele trei albume ale trupei – „Walls of Jericho” si „Keeper of the Seven Keys”, partea 1 si partea a 2 a – sunt considerate capodopere ale genului, imbinand cu maiestrie amplitudinea sonica a metalului autentic cu acea putere coplesitoare de a vraji si „intoxica” urechea, specifica pop-ului.
 
De atunci, germanii au lansat inca 13 materiale pe masura, au sustinut numeroase turnee mondiale si au vandut peste 5 milioane de albume. Mai mult, peste doi ani Helloween implineste frumoasa varsta de 30 de ani.
 
Cu toate acestea, formatia nu are de gand sa se blazeze prea curand! Pe data de 18 ianuarie 2013 trupetii vor lansa albumul cu numarul 16, „Straight Out Of Hell”, produs de Charlie Bauerfeind, bunul prieten al germanilor. Discul a fost inregistrat in studioul „Mi Sueno”.
 
Ii asteptam cu nerabdare pe baieti si in Romania, la Bucuresti, pe data de 16 martie 2013, intr-un concert ce promite sa fie evenimentul metal al primaverii.
 
Componenta Helloween:
Andi Deris – voce
Michael Weikath – chitara si chitara ritmica
Markus Grosskopf – bas
Sascha Gerstner – chitara si chitara ritmica
Daniel Löble – tobe
 
GAMMA RAY:
 
 
Fratii mai heavy si mai energici ai celor de la Helloween, Gamma Ray fac cinste numelui lor si dovedesc de fiecare data ca brandul lor specific de radiatii gama-metal nu poate avea decat efecte benefice asupra ascultatorilor.
 
Formatia a fost intemeiata in 1989 de Kai Hansen, fostul vocalist Helloween, dupa ce acesta a parasit proiectul. Pana acum, trupa a lansat 10 albume si il pregateste pe cel de-al unsprezecelea, „TBA”, care va aparea in cursul lunii ianuarie.
 
Gamma Ray isi va aduce aportul la show-ul Helloween oferind o perspectiva diferita asupra metalului european si delectandu-i pe cei cu predilectii spre Iron Maiden.
 
Si cine stie? Poate vom vedea si o reprezentatie inedita ca aceea de la „Hellish Rock Part I”,, cand Kai a urcat pe scena alaturi de fosta sa trupa, pentru un jam infernal.
 
Componenta Gamma Ray:
Kai Hansen – voce, chitara si chitara ritmica
Henjo Richter – clape si chitara
Dirk Schlächter – bas
Michael Ehré – tobe

BILETE:
Primele 350 de bilete au valoarea de 87 lei iar urmatoarele 97 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei.
Important: Numarul biletelor e limitat la 1.500 bucati! Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*