Teaser interviu Helloween: ce crede Andi Deris despre bancheri si corporatii

Maximum Rock Magazin a avut privilegiul sa stea de vorba cu celebrul Andi Deris, vocalistul si compozitorul formatiei HELLOWEEN.

De la situatia actuala a lumii, pana la revenirea pe scena a unor trupe legendare din anii ’70 si planurile post-apocaliptice ale germanilor, am dezbatut absolut toate subiectele de interes ale fanilor.

Iata ce parere are Andi despre felul in care arata lumea contemporana:

Pentru noi, aspectul social a fost intotdeauna foarte important. De aceea am si ales sa vorbim despre asta pe noul album, „Straight Out Of Hell”. Parerea noastra este ca, in lume, majoritatea oamenilor sunt buni, doar ca exista o mana de ticalosi care strica absolut tot. Este vorba despre bancheri, actionari, toate c**vele de corporatii. Acesti oameni ne scot din sarite. Strica societatea„, crede Deris.

In curand, veti putea citi interviul integral pentru declaratii si mai tari, numai pe Maximum Rock.ro

Reamintim ca formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un turneu european intitulat „Hellish Rock Part II” incepand cu luna martie 2013, iar pe data de 16 martie 2013 (sambata) acesta va ajunge si la Bucuresti.
Concertul va avea loc la Arenele Romane si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).
 
 
Pentru acest concert s-a pus in vanzare un numar de 1500 de bilete, dupa cum urmeaza:

87 lei (pret promotional): primele 350 de bilete Sold Out!

97 lei: (pret normal): urmatoarele bilete pana la data de 15 martie 2012

110 lei: bilet achizitionat in ziua concertului.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*