Andi Deris (Helloween): „Un rockstar adevarat nu imbatraneste niciodata!”

Zilele acestea, Maximum Rock Magazin ii va delecta pe fanii die-hard HELLOWEEN cu un interviu exclusiv cu Andi Deris, carismaticul vocalist al germanilor.

Pana atunci insa, iata inca un teaser din material. Intrucat Andi este un personaj efervescent, am simtit nevoia sa il intrebam daca simte cumva ca, dupa 30 de ani de cariera, a ajuns la capat de drum in ceea ce priveste creativitatea.

Nici vorba!” – a exclamat artistul. „Dimpotriva, noi chiar incercam sa facem ceva nou cu fiecare album, sa il condimentam diferit, sa-i oferim niste nuante. Un rockstar adevarat nu imbatraneste niciodata. Am aceeasi varsta pe care o aveam cand am inceput sa fac muzica. Sunt la fel de nebun!”, a declarat Andi.

Reamintim ca formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un turneu european intitulat „Hellish Rock Part II” incepand cu luna martie 2013, iar pe data de 16 martie 2013 (sambata) acesta va ajunge si la Bucuresti.

Concertul va avea loc la Arenele Romane si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

 
Afis-Helloween-02 copy
 
In acest moment au mai ramas mai putin de 1000 de bilete!
 
Pentru acest concert s-a pus in vanzare un numar de 1500 de bilete, dupa cum urmeaza:
87 lei (pret promotional): primele 350 de bilete Sold Out!
97 lei: (pret normal): urmatoarele bilete pana la data de 15 martie 2012
110 lei: bilet achizitionat in ziua concertului.
Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).
 
Un eveniment recomandat de Rock FM.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*