Hteththemeth prezintă un spectacol-concept alături de 4Tune Quartet

703 vizualizări

În luna martie, formația brașoveană HTETHTHEMETH va pune în scenă spectacolul-concept „Best Worst Case Scenario” într-o nouă abordare, alături de cele patru fete talentate care alcatuiesc 4Tune Quartet!

Astfel, muzica neumană își va completa portativele cu o infuzie de muzică de cameră, aducând în spiritul spectacolului „Best Worst Case Scenario”, bazat pe albumul nostru cu același nume, sensibilitatea, amploarea și culoarea instrumentelor clasice ale cvartetului din Brasov. Povestea căderii și transformării lui Hteththemeth din arhanghel în revelator al unor noi sentimente și trăiri, va fi narată muzical și scenic într-un ultim set special de concerte în care albumul conceptual va fi prezentat în întregime.

Turneul va avea loc astfel:
– 10 martie: Club Quantic, București
– 16 martie: Rockstadt, Brașov
– 24 martie: Flying Circus, Cluj-Napoca

Biletele pot fi cumpărate online pe www.AmBilet.ro.

Invitat special in acest mini-turneu, 4Tune Quartet este un proiect muzical deosebit, care, în mod obișnuit, arată o nouă față a rock-ului, transformând capodopere ale genului în piese de muzică de cameră, într-un aranjament tipic unui cvartet clasic. Cu o prezență scenică unică, cele patru componente ale 4Tune Quartet sunt muzicieni profesioniști cu o iubire aparte pentru rock și metal.

În aceste trei concerte, 4Tune Quartet va completa paleta de culoare muzicală și conceptuală a albumului „Best Worst Case Scenario”, in cea mai elaborată punere în scenă a acestuia, dându-i o nouă dimensiune.

Ne vedem curand!

We are Hteththemeth!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*