In Flames – 10 invitatii la concurs

Phoenix Entertainment va organiza pe data de 1 octombrie un concert cu „>
NOCTIFERIA din Slovenia va canta in deschiderea acestui concert.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor este:
– 85 lei – pana la concert.
– 95 lei – in ziua concertului.

CONCURS:

Poti castiga una din cele 7 invitatie la concertul IN FLAMES din data de 1 octombrie, oferite de catre Phoenix Entertainment si revista Maximum Rock, daca intri acum pe pagina noastra de FACEBOOK „> si dupa ce dai LIKE la aceasta ne spui in 2-3 cuvinte de ce iti doresti aceasta invitatie. Data limita este joi, 28 septembrie 2011, iar data la care anuntam castigatorii pe Facebook este 29 septembrie 2011.

…alte 3 invitatii se duc la fanii muzicii rock care si-au achizitionat bilete la Romanian Rock Meeting (amanunte despre eveniment AICI)! Cei care sunt in posesia biletelor sau le achizitioneaza pana la data de 28 septembrie trebuie sa trimita la adresa concurs@maximumrock.ro (subiect: Concurs In Flames) codul de bare de pe bilet, data de achizitie si numele intreg. Dupa o extragere aleatorie vom anunta castigatorii acestor 3 invitatii pe aceasta pagina!

Castigatorii:

„>Cei 3 castigatori (care si-au achizitionat din timp bilete la Romanian Rock Meeting) sunt:
Mihaela Vieru
Catalin Mircea
Ioan M.

Cei 7 castigatori care au participat la acest concurs pe pagina de Facebook sunt urmatorii:
Lucian Stanciu
Marius Cristian
Alecsandra Tincu
Marie Hellcore
Bogdan Tanase
Sorin Tudorache
Sorina Dma

Invitatiile se ridica in ziua concertului, pe baza unui act de identitate, (persoanele care au un alt nume fata de numele de pe Facebook sunt rugati sa ne anuntati din timp!!!) de la intrarea „Presa”. Mentionati: Concursul Maximum Rock!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*