Joe Bonamassa anunță lansarea noului album, Tales Of Time

De trei ori nominalizat la Grammy și de 25 de ori lider în topurile Billboard, chitaristul Joe Bonamassa a anunțat Tales Of Time, un film și un album de concert live amplu și extins, care conține material din ultimul său album de studio, Time Clocks. Filmat la uluitorul Red Rocks Amphitheatre din Colorado în august 2022, cu un fundal vizual uimitor care a servit pentru a evidenția frumusețea muzicii, Tales Of Time surprinde o performanță stratosferică a titanului blues rock. 

Produs de colaboratorul și producătorul Kevin Shirley, Tales Of Time va fi lansat pe 14 aprilie în întreaga lume prin Bonamassa J&R Adventures în formate CD/DVD, CD/Blu-ray, vinil și digital.

Joe spune: „Acest show live reprezintă cea mai progresivă și cea mai mare producție a noastră de până acum. Se concentrează pe cel mai ambițios album de studio al meu de până acum, Time Clocks. Iconicul Kevin Shirley a produs încă o dată atât muzică minunată, cât și o imagine minunată. Trupa mea a fost o forță a naturii în acest spectacol și a fost cu adevărat o noapte specială.”

Anunțul lansării materialului 

Tales Of Time va fi lansat după turneului de primăvară din SUA al lui Bonamassa, care începe pe 15 februarie. Turneul se va încheia cu show-ul sold out Keeping The Blues Alive At Sea VIII, programat pentru 13-17 martie 2023, cu plecare din Miami spre Puerto Plata, din Republica Dominicană. Festivalului include artiști legendari precum Little Feat, Dion, Bobby Rush, Jimmy Vivino și alții. Keeping The Blues Alive At Sea este una dintre cele mai mari strângeri de fonduri pentru Fundația Keeping The Blues Alive a lui Bonamassa. Fundația are misiunea de a promova educația muzicală, oferind granturi și resurse școlilor și muzicienilor aflați în nevoie.

Bonamassa și managerul său, Roy Weisman, au anunțat, de asemenea, lansarea Journeyman LLC. Este o companie cu servicii complete de management al artiștilor, casă de discuri, promovare a concertelor și marketing, care crește gradul de conștientizare pentru artiștii independenți din întreaga lume. Journeyman oferă infrastructura necesară pentru a porni cariera artiștilor independenți excepționali. Aceștia sunt prea des trecuți cu vederea de marile case de discuri sau de promotorii de concerte. 

„Am vrut să folosesc ceea ce am învățat pe calea grea, pentru a crea o companie care să usureze navigarea în acest proces”, explică Bonamassa.

Tales Of Time track listing:
01. Notches
02. The Heart That Never Waits
03. Curtain Call
04. Mind’s Eye
05. Questions And Answers
06. The Loyal Kind
07. Known Unknowns
08. Time Clocks
09. Just ‘Cos You Can Don’t Mean You Should
10. Evil Mama

Tales Of Time DVD/Blu-ray:
1. Dawn Of Time (Intro)
2. Notches
3. The Heart That Never Waits
4. Curtain Call
5. Mind’s Eye
6. Questions And Answers
7. The Loyal Kind
8. Known Unknowns
9. Time Clocks
10. Evil Mama
11. Midnight Blues
12. I Didn’t Think She Would Do It
13. Just ‘Cos You Can Don’t Mean You Should
14. Mountain Time
15. Times Tail (Credits)

Bonus Features:
1. Dust Bowl
2. Band Intros
3.The Ballad Of John Henry

Joe Bonamassa- Tales Of Time
Joe Bonamassa- Tales Of Time

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*