Johan Hegg (Amon Amarth) va fi star de cinema!

199 vizualizări

Pentru ca felul in care a intrat in pielea vikingului devastator, solist al trupei AMON AMARTH, a fost foarte convingator, producatorii filmului „Northmen – A Viking Saga” i-au oferit lui Johan Hegg un rol in pelicula.

Hegg il va interpreta pe Valli, un luptator curajos. Muzicianul se va alatura restului echipei pe platourile din Africa de Sud, informeaza Blabbermouth.

„Mitologia din spatele mostenirii noastre vikinge este gravata in tot ceea ce facem, asa ca este grozav sa avem sansa sa lucram la ‘Northmen – A Viking Sage’. Va fi o aventura epica si abia astept sa incep filmarile pe platouri alaturi de colegii mei si de echipa fantastica!”, a declarat Hegg.

„Johan este sinonim cu experienta vikinga pe care vrem sa o inviem cu acest film”, a explicat Ralph Dietrich, directorul productiei.

Din lista actorilor fac parte urmatoarele nume: Tom Hopper, Ryan Kwanten, Ken Duken, Charlie Murphy, Ed Skrein si multi altii.Filmul a fost regizat de Claudio Fah iar scenariul le apartine lui Matthias Bauer si Bastian Zach.

NorthemnAfism

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*