Kistvaen anunță schimbări de componență

Kistvaen
Kistvaen

Kistvaen este o formație românească, al cărei stil depressive black metal a impresionat publicul. Trupa a fost înființată în 2008, în București. De-a lungul timpului, trupa a avut diverse schimbări de componență, iar în prezent aceștia au anunțat venirea unor membri noi precum și pregătirea unui nou material. Kistvaen este formată în acest moment din Fenrir, Stege, Gabriel și cei doi membri proaspăt veniți: Matei și Swarm.

„Nu e mare lucru, dar încă mai suntem pe aici. Am traversat vremuri dificile, însă încercăm sa revenim pe linia de plutire. Pentru început, dorim să anunțăm ca avem doi membri noi. Este vorba despre un nou chitarist și un nou toboșar. Le urăm bun venit în trupă lui Swarm (ex Tanin) la chitara și lui Matei la tobe. Pe această cale, dorim să îi salutăm și să le mulțumim foștilor noștri colegi Alex și Andrei pentru tot efortul depus și să le urăm succes pe mai departe.” a declarat Kistvaen.

Trupa a adăugat: „În formulă completă, trupa a reluat repetițiile și lucrul la următorul album. Vom reveni cu update-uri legate de progresul noului material.”

Piesele interpretate până acum de formația bucureșteană au ca teme recurente solitudinea, negativitatea și depresia, trupa încercând să evidențieze prin melodiile compuse, stări catatonice, încărcate, prin care putem trece cu toții în anumite momente ale vieții.

Kistvaen sunt adevărați pionieri în țara noastră, în ceea ce privește stilul muzical adoptat.  Au lansat deja două albume full length: Unbekannte (2010) și Desolate Ways (2014).

Între cele mai cunoscute melodii se numără Void, Canitude și altele.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*