Korn lansează EP-ul Requiem Mass

Korn
Korn

Cu o zi înainte de prima aniversare a celui mai recent album Korn, Requiem, trupa a lansat un nou EP, cu cinci piese.

Exact cu un an în urmă, Korn a susținut un spectacol unic în cariera lor. Este vorba despre o ceremonie intimă de 300 de persoane, transmisă în direct, cu o interpretare epică, la Biserica Metodistă Unită de la Hollywood. Concertul a fost dedicat sufletelor pierdute în timpul unui eveniment fără precedent, pandemia Covid-19. Acum, muzica din acea seară este lansată oficial pentru prima dată, sub forma EP-ul Requiem Mass. Simultan, trupa distribuie imagini din cadrul concertului, care au fost inițial transmise live de la eveniment, pe YouTube. EP-ul este disponibil acum prin Loma Vista Recordings, pe platformele de streaming, în format digital, vinil în ediție limitată și ediție deluxe 2xCD, ambalate cu albumul original Requiem.

Requiem Mass track listing:
01. Start The Healing
02. Lost In The Grandeur
03. Hopeless and Beaten
04. Worst Is On Its Way
05. Let The Dark Do The Rest

Requiem, care a fost produs de Chris Collier și Korn, a intrat pe locul 1 în Billboard’s Hard Rock Albums. Trupa a vândut 23.000 de albume în săptămâna 4-10 februarie, potrivit Billboard. Requiem a ajuns pe locul 2 în Top Rock Albums și Top Alternative Albums. În Billboard 200, a ajuns pe locul 14.

Basistul Reginald „Fieldy” Arvizu a anunțat în iunie 2021 că va renunța la activitățile de turneu ale trupei. Motivul oferit a fost pentru a se „vindeca” după ce „a renunțat” la unele dintre „obiceiurile sale proaste”. El este înlocuit temporar de Roberto „Ra” Díaz (Suicidal Tendencies). În ciuda faptului că nu a cântat cu colegii săi de trupă de aproape doi ani, Fieldy a cântat pe Requiem.

Korn- Requiem Mass EP
Korn- Requiem Mass EP


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*