L.A. Guns lansează noul single You Betray

L.A. Guns, cu solistul Phil Lewis și chitaristul Tracii Guns, a lansat o nouă piesă numită You Betray. Single-ul este preluat de pe viitorul album de studio al trupei, Black Diamonds, care va fi lansat pe 14 aprilie. Acesta este al patrulea album de studio de la binevenită reuniune a membrilor de bază ai trupei, Lewis și Guns

„Noul nostru single apare mâine. Este unic prin faptul că Adam Hamilton mi-a trimis înregistrarea pentru tobe și m-a întrebat dacă pot face ceva cu ea”, a scris Guns pe Twitter joi, 2 februarie. „Am scris muzică după tobe și asta este o premieră pentru mine. Are un ritm evident în stilul Immigrant Song, ceea ce este o chestie fantastică. Sper să vă placă la fel de mult ca nouă.”

În octombrie, Lewis a împărtășit titlul și lista de piese Black Diamonds. A inclus următorul mesaj: „Incredibil de bucuros să anunț finalizarea celui de-al patrulea album (post reuniune). Cântece grozave, interpretare fantastică și unele dintre cele mai bune interpretări vocale din cariera mea. Este heavy și întunecat pe alocuri și strălucitor și avântat în altele. E total, conform stilului nostru obișnuit. Cred că este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată, da, știu că spun asta despre toate. Dar îmi place cu adevărat acest disc și m-am distrat înregistrând părți în vagonul de turneu. Și apoi cinci zile intense, cântând voce cu Mitch Davis la New York. Desigur, așteptarea ca acesta să iasă va fi chinuitoare, dar voi face tot posibilul pentru a controla entuziasmul. Serios, este fantastic și o să vă placă tuturor.”

Black Diamonds track listing:
01. You Betray
02. Wrong About You
03. Diamonds
04. Babylon
05. Shame
06. Shattered Glass
07. Gonna Lose
08. Got It Wrong
09. Lowlife
10. Crying
11. Like A Drug

Checkered Past fusese lansat în noiembrie 2021, prin Frontiers Music Srl.

În aprilie 2021, s-a ajuns la o înțelegere între bateristul Steve Riley și Guns și Lewis, cu privire la drepturile asupra numelui trupei. Conform termenilor acordului de înțelegere, Guns și Lewis continuă să opereze sub marca comercială L.A. Guns. Iar Riley și colegii de trupă din cealaltă versiune L.A. Guns operează acum sub noul nume Riley’s L.A. Guns.

Trupa s-a format în 1983. A vândut peste șase milioane de discuri, inclusiv L.A. Guns (1988) și Cocked And Loaded (1990), ambele primind discul de aur. Cocked And Loaded conține hitul The Ballad Of Jayne, ajuns pe locul 33 în Billboard’s Hot 100. Și pe locul 25 în topurile Mainstream Rock. De la mijlocul anilor ’90 până la mijlocul anilor 2000, trupa a continuat să facă turnee. Și să lanseze constant muzică nouă bineprimită de fani și critici.

După succesul de la festivalul Hair Nation din 2016, trupa a intrat în studio pentru a înregistra The Missing Peace. Apreciat de critici, albumul a fost cea mai vândută lansare pentru Frontiers Music Srl în 2017. Al 12-lea album al lor, The Devil You Know, a fost lansat în 2019, cu aceeași aclamație a criticilor. De când s-au reunit, Tracii și Phil continuă să facă turnee în întreaga lume cu L.A. Guns. Trupa îi include în prezent pe Johnny Martin (bas) și Ace Von Johnson (chitară).

L. A. Guns- Black Diamonds
L. A. Guns- Black Diamonds

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*