L.A. Guns va lansa albumul Black Diamonds

L.A. Guns
L.A. Guns

L.A. Guns, cu solistul Phil Lewis și chitaristul Tracii Guns, va lansa noul album, Black Diamonds, pe 14 aprilie. Acesta va fi al patrulea album de studio de la binevenita reuniune a formulei de bază a trupei, cu Lewis and Guns. Va urma după celebrele albume de studio The Missing Peace, The Devil You Know și Checkered Past, lansarea live Made In Milan, și EP-ul de coveruri Another Xmas In Hell.

Data lansării albumului Black Diamonds a fost dezvăluită de Guns într-o postare pe social media, sâmbătă (21 ianuarie). El a împărtășit o nouă fotografie alb-negru cu el și colegii de trupă, scriind: „@laguns 2023 nou album, 14 aprilie, Black Diamonds și turneu”.

În octombrie, Lewis a împărtășit titlul și lista de piese Black Diamonds. A inclus următorul mesaj: „Incredibil de bucuros să anunț finalizarea celui de-al patrulea album (post reuniune). Cântece grozave, interpretare fantastică și unele dintre cele mai bune interpretări vocale din cariera mea. Este heavy și întunecat pe alocuri și strălucitor și avântat în altele. E total, conform stilului nostru obișnuit. Cred că este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată, da, știu că spun asta despre toate. Dar îmi place cu adevărat acest disc și m-am distrat înregistrând părți în vagonul de turneu. Și apoi cinci zile intense, cântând voce cu Mitch Davis la New York. Desigur, așteptarea ca acesta să iasă va fi chinuitoare, dar voi face tot posibilul pentru a controla entuziasmul. Serios, este fantastic și o să vă placă tuturor.”

Checkered Past fusese lansat în noiembrie 2021, prin Frontiers Music Srl.

În aprilie 2021, s-a ajuns la o înțelegere între bateristul Steve Riley și Guns și Lewis, cu privire la drepturile asupra numelui L.A. Guns. Conform termenilor acordului de înțelegere, Guns și Lewis continuă să opereze sub marca comercială L.A. Guns. Iar Riley și colegii de trupă din cealaltă versiune L.A. Guns operează acum sub noul nume Riley’s L.A. Guns.

Trupa s-a format în 1983. A vândut peste șase milioane de discuri, inclusiv L.A. Guns (1988) și Cocked And Loaded (1990), ambele primind discul de aur. Cocked And Loaded conține hitul The Ballad Of Jayne, ajuns pe locul 33 în Billboard’s Hot 100. Și pe locul 25 în topurile Mainstream Rock. De la mijlocul anilor ’90 până la mijlocul anilor 2000, L.A. Guns a continuat să facă turnee. Și să lanseze constant muzică nouă bineprimită de fani și critici.

După succesul de la festivalul Hair Nation din 2016, trupa a intrat în studio pentru a înregistra The Missing Peace. Apreciat de critici, albumul a fost cea mai vândută lansare pentru Frontiers Music Srl în 2017. Al 12-lea album al lor, The Devil You Know, a fost lansat în 2019, cu aceeași aclamație a criticilor. De când s-au reunit, Tracii și Phil continuă să facă turnee în întreaga lume cu L.A. Guns. Trupa îi include în prezent pe Johnny Martin (bas) și Ace Von Johnson (chitară).

Black Diamonds track listing:
01. You Betray
02. Wrong About You
03. Diamonds
04. Babylon
05. Shame
06. Shattered Glass
07. Gonna Lose
08. Got It Wrong
09. Lowlife
10. Crying
11. Like A Drug


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*