Robin McAuley anunță noul album solo, Alive

Robin MCauley dec 2022
Robin MCauley dec 2022

Frontiers Music Srl va lansa noul album solo al legendarului vocalist rock Robin McAuley, Alive, pe 17 februarie 2023. Videoclipul oficial al piesei ce dă titlul  LP-ului a fost lansat cu câteva zile în urmă.

Alive demonstrează că vocea lui McAuley continuând să sfideze timpul și sună la fel de puternică și inspirată ca întotdeauna. Muzica în sine este mai hard rock decât materialul său anterior, Standing On The Edge, dar, desigur, este încă minunat de melodică, contagioasă și înălțătoare.

Standing On The Edge arată dorința respectatului cântăreț rock irlandez de a face o declarație muzicală puternică într-o perioadă care a fost mai creativă ca niciodată pentru el. După ce a reapărut pe partea de înregistrări a industriei muzicale ca artist invitat pe albumele Michael Schenker Fest și ca frontman al supergrupului hard rock Black Swan, McAuley se simțea revigorat și gata să exploreze și mai multe producții creative. Cu noul album, McAuley își demonstrează încă o dată, calitățile vocale excepționale.

McAuley și Black Swan, chitaristul Reb Beach, basistul Jeff Pilson și bateristul Matt Starr, au lansat în 2022 Generation Mind. LP-ul a depășit primul album al trupei și evidențiind vocea puternică a lui Robin într-un cadru fantastic de hard rock.

După piesele scrise cu Beach și Pilson pentru al doilea material Black Swan, munca pentru Alive a început în 2022. Încă o dată, interpretarea vocală inspirată a lui Robin de pe acest album este o revelație. Alive nu ar putea fi intitulat mai potrivit în acest context. 

Trupa lui Robin este aceeași cu care a realizat materialul discografic anterior. Chitaristul Andrea Seveso uimește încă o dată, prin talentele sale.  Basistul Alessandro Del Vecchio asigură atât partea la clape cât și producția. Tobele au fost înregistrate, desigur de bateristul Nicholas Papapicco.

Alive track listing:
01. Alive
02. Dead As A Bone
03. Bless Me Father
04. Feel Like Hell
05. Can’t Go On
06. The Endless Mile
07. Fading Away
08. My Only Son
09. When The Time Has Come
10. Stronger Than Before
11. Who I Am

Robin McAuley- Alive
Robin McAuley- Alive

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*