Heroes And Monsters Feat. Todd Kerns, Will Hunt și Stef Burns: anunță albumul de debut

Heroes And Monsters nov 2022

Frontiers Music Srl va lansa albumul de debut omonim al trupei Heroes And Monsters, pe 20 ianuarie 2023.

Trio-ul a fost format de basistul/vocalistul Todd Kerns, chitaristul Stef Burns și bateristul Will HuntCel de-al doilea single al LP-ului se numește Raw Power.

CV-urile artiștilor vorbesc de la sine. Pentru cei în căutarea unui rock and roll care să lovească tare, să creeze dependență Heroes And Monsters sunt soluția. Trupa își abordează stilul cu influențele lor trecute, dar și cu o înțelegere și apreciere a scenei rock actuale. Cel mai bun scenariu, din ambele lumi.

Kerns este multi-instrumentist, cântăreț, compozitor și producător. El este binecunoscut ca basist și vocalist de rezervă în Slash Featuring Myles Kennedy And The Conspirators. Este liderul trupei canadiene The Age Of Electric, formație cu vânzări record. În ultimii ani, el și-a pus amprenta ca vocalist și compozitor cu spectacole solo sold out. Este frontman al trupei fostului chitarist Kiss, Bruce Kulick, precum și al propriului său supergrup, Toque.

Chitaristul Stef Burns are o istorie fantastică și variată în muzica rock. A cântat cu trupe pop, precum Sheila E., Berlin și Huey Lewis & The News, și cu trupe rock precum Y&T, cu care a înregistrat patru albume, și Alice Cooper, cântând pe albumele Hey Stoopid și The Last Temptation. Stef cântă în prezent cu superstarul rock italian Vasco Rossi și are, de asemenea, propria sa trupă, Stef Burns League.

Will Hunt este toboșarul trupei Evanescence, din 2007. A cântat și scris pe ultimele lor trei albume de studio, inclusiv pe cea mai recentă lansare, The Bitter Truth, care a debutat pe locul 1 în topurile albumelor din 27 de țări diferite. A mai cântat cu Dark New Day, Skrape, Staind, Vasco Rossi, Vince Neil, Tommy Lee, Slaughter și alții. De asemenea, a apărut pe albume ale Black Label Society și mulți alții.

Heroes And Monsters track listing:
1. Locked And Loaded
2. Raw Power
3. Let’s Ride It
4. Angels Never Sleep
5. I Knew You Were The Devil
6. Break Me (I’m Yours)
7. Blame
8. Don’t Tell Me I’m Wrong
9. Set Me Free
10. And You’ll Remain

Heroes And Monsters- cd
Heroes And Monsters- cd


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*