Alternosfera lansează single-ul Bonjour Madame, de pe viitorul album

Alternosfera
Alternosfera

Bonjour Madame este primul single de pe viitorul album al formației de rock și alternative metal, Alternosfera. Piesa va fi lansată pe 25 noiembrie 2022, prilej cu care trupa se va întâlni cu fanii din București pentru un concert în Quantic.
„Bonjour… nu este doar echivalentul pentru Bună ziua, nu este doar primul single din noul album Alternosfera, nu este doar piesa cu care veți începe ultimul weekend din noiembrie… sau doar un Adio pe final de toamna… Bonjour… este despre vindecare prin sinceritate!” Marcel Bostan.
Prestația artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă și numărul extrem de mare de fani prezenți la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon în muzica rock și alternative din România. De-a lungul timpului, trupa a susținut sute de concerte în România și Republica Moldova. Au lansat până în prezent 6 albume și un EP. Printre cele mai cunoscute hituri se numără Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile.
Recent, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian – o serie de concerte în România și Republica Moldova.
Alternosfera lineup:
Marcel Bostan – voce, clape
Marin Nicoară – chitară
Sergiu Aladin – chitară
Dumitru Costin – bass
Nick Russu – tobe.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*