The Banishment a lui George Lynch va lansa albumul de debut, Machine And Bone

The Banishment
The Banishment

The Banishment, trupa lui George Lynch, va lansa albumul de debut, Machine And Bone pe 10 martie prin Frontiers Music. Cu această ocazie, trupa a lansat videoclipul oficial al piesei Got What You Wanted.

Trupa, o colaborare între chitaristul George Lynch (Lynch Mob, The End Machine, ex Dokken) și programatorul și multi-instrumentistul Joe Haze, s-a format în 2011, iar din 2020, l-a inclus și pe vocalistul Devix Szell.

Machine And Bone include soliști invitați: Richard Patrick (Filter) și Tommy Victor (Prong). Este un album industrial, cu explozii de chitară psihotică și blues din partea lui Lynch.

Lynch a apărut pe scena hard rock în anii 1980, cu grupul Dokken,devenind un chitarist de renume mondial. Pe lângă Dokken, s-a bucurat și de mare succes cu Lynch Mob, grupul fondat după ce a părăsit Dokken. Lynch a continuat să devină un creator de muzică prolific, continuând cu Lynch Mob și lansând albume solo. De-a lungul deceniilor a colaborat cu mulți artiști renumiți și trupe celebre: KXM cu Doug Pinnick și Ray Luzier (Korn), The End Machine cu Jeff Pilson (Strain, ex Dokken), Mick Brown (ex Dokken), Robert Mason ( Garant), Sweet & Lynch cu Michael Sweet (Stryper), Ultraphonix cu Corey Glover (Living Colour), Dirty Shirley cu Dino Jelusic (Animal Drive, Trans Siberian Orchestra) și multe altele. The Banishment îl vede pe Lynch continuând să-și extindă limitele creativității muzicale, pe un teritoriu întunecat, mai subliminal și haotic.

Cu credite de producție în tărâmurile rock, industrial, jazz, pop și chiar reggae, Haze este un producător, inginer, remixer, chitarist și programator incredibil de versatil. În ultimii câțiva ani, el și-a adus abilitățile în prim-planul scenei muzicii industriale. A lucrat în mod proeminent cu grupul Primitive Race, mai întâi ca remixer. A produs al doilea album Primitive Race, Soul Pretender. Apoi a devenit membru live al trupei Lords Of Acid, pentru turneul Sextreme Fest, din 2017. În prezent, se află în studio, lucrând la viitorul album al membrului Primitive Race, fostul solist Faith No More, regretatul Chuck Mosley.

Szell este un artist, cântăreț, muzician, producător și compozitor american. Szell și-a petrecut adolescența exersând chitara și dând spectacole de noise experimental cu trupe punk locale. De asemenea, a contribuit și a compus partituri pentru opera rock thriller psiho Plush a lui Catherine Hardwicke. A scris muzică pentru Way To Blue de Jamie Deacon și Stick And Poke, de Susanne Landau. Și-a făcut debutul regizoral cu primul videoclip al trupei The Banishment, Got What You Wanted. Ca interpret, Szell este serios și haotic, având o voce bântuitoare, puternică și emoționantă și o prezență scenică fascinantă și dramatică.

Machine And Bone track listing:
01. Reaction
02. Max Pain (featuring Richard Patrick)
03. Right (featuring Tommy Victor)
04. Lost Horizon
05. The Dread (featuring Jason Charles Miller)
06. Reunion
07. Terra Nullius
08. Got What You Wanted
09. Terror (featuring Tommy Victor)
10. Machine And Bone

THE BANISHMENT lineup:
Devix Szell – Voce
George Lynch – Chitare
Joe Haze – Programare, Synth, Inginerie, Mixare

The Banishment- Machine And Bone
The Banishment- Machine And Bone

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*