Rival Sons distribuie un nou single, Rapture

Rival Sons
Rival Sons

Trupa Rival Sons, nominalizată de două ori la Grammy, a distribuit noul single Rapture. Noul album, Darkfighter, va fi lansat pe 2 iunie 2023. Cu mult entuziasm, trupa Rival Sons, anunță detaliile despre un album, intitulat Lightbringer, care urmează să fie lansat la sfârșitul anului 2023.

Vorbind despre cele două albume, vocalistul Jay Buchanan a comentat: „În comparație cu înregistrările noastre anterioare, cu siguranță nu ne-am grăbit nici să scriem, nici să înregistrăm această colecție. Când am pornit, intenția a fost în mare parte să săpăm cât mai adânc posibil. Chiar de la început, înainte ca materialul să fie scris, am fost de acord să aruncăm harta. Și să ne tăiem drum prin pădure pentru a face un nou drum. Apoi a lovit pandemia și am simțit că toată țara a decis să arunce toată lumea harta.”

„ Pentru mine , 2022 a fost ca o rachetă în opt etape a evenimentelor care mi-au schimbat viața.  Așa că de fiecare dată când credeam că am terminat de scris, un nou șoc venea sfâșiind totul. Și trebuia să ilustrez asta într-un fel. Până la sfârșit, au fost într-adevăr două părți diferite ale aceleiași povești. Pe de o parte, te lupți cu întunericul și, pe de altă parte, îți aduci propria lumină acolo unde nu există. Colecția ar fi o prea mare, pentru un singur material, așa că împărțirea ei în două a fost singura modalitate.”

Darkfighter este condus de single-ul exploziv Nobody Wants To Die, cu un videoclip regizat de Eli Sokhn. Până acum, Nobody Wants To Die a înregistrat peste un milion de streamuri. 

Darkfighter și Lightbringer au fost ambele produse de colaboratorul câștigător al mai multor premii Grammy, Dave Cobb. Aceste albume reprezintă primele materiale noi Rival Sons de la lansarea piesei Feral Roots, din 2019. Feral Roots a adus trupei două nominalizări la premiile Grammy.

În sprijinul viitorului  album, Rival Sons vor avea câteva concerte în America de Nord, alături de Whiskey Myers luna viitoare. Acestea vor începe din data de 16 februarie la Knoxville, Tennessee, la Knoxville Civic Auditorium. În plus, Rival Sons se va alătura trupei Great Van Fleet pentru câteva concerte, din 26 martie, în Arizona. Vor mai cânta la Welcome To Rockville din Daytona Beach, Florida pe 20 mai și la Sonic Temple din Columbus, Ohio, pe 27 mai.

În 2021, trupa a sărbătorit cea de-a 10-a aniversare a albumului lor din 2011, Pressure And Time, interpretând întregul album în turneul Pressure And Time. De asemenea, au luat cu asalt sudul Californiei cu un eveniment live de două nopți, Rival Sons: Pair Of Aces. Ei au interpretat LP-ul de debut, Before The Fire (2009), în întregime în prima seară și EP-ul Rival Sons (2010), în a doua.

Darkfighter track listing:
01. Mirrors
02. Nobody Wants To Die
03. Bird In The Hand
04. Bright Light
05. Rapture
06. Guillotine
07. Horses Breath
08. Darkside

Rival Sons lineup:
Jay Buchanan (voce, chitară ritmică)
Scott Holiday (chitară principală)
Mike Miley (tobe)
Dave Beste (bas)

Rival Sons- Darkfighter
Rival Sons- Darkfighter

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*