Betraying The Martyrs a lansat „Rapture”

284 vizualizări

După atâta hype produs de piesele „Parasite”, „Down” și „Eternal Machine”, formația franceză de metalcore a lansat astăzi, 13 septembrie, al patrulea album de studio. „Rapture” e probabil cel mai heavy și mai agresiv material Betraying The Martyrs de până acum, iar showurile live se anunță a deveni din ce în ce mai agitate. Cine i-a mai văzut live știe despre ce e vorba și stie că dacă devin mai agitate, cei slabi de înger n-au ce căuta în moshpit.

În luna iulie, formația a fost forțată să-și anuleze turneul Nord American din cauza unui incendiu: remorca microbuzului lor a luat foc, astfel pierzând atât instrumentele membrilor, cât și echipamentul sunetistului, o foarte mare parte de merchandise și lucruri personale.

Nimeni n-a fost rănit, șoferul (Daniel Johnson) reușind să-i trezească pe toți la timp pentru a ieși din microbuz, încercând apoi să salveze câte ceva. Băieții au lansat o campanie de donații pe GoFundMe pentru a-și procura instrumente noi, iar o parte din bani vor merge către Daniel ca recompensă pentru curajul său. Campania este încă on going, până acum reușind să se strângă puțin peste 24.000 de dolari din goal-ul de 27.000.

Din fericire, băieții au reușit să ajungă acasă, iar concertul din cadrul Rockstadt Extreme Fest 2019 a fost primul concert de după accident. Așa răvășiți cum au fost, au dat tot ce-au avut mai bun, astfel oferind unul dintre cele mai bune concerte ale ediției festivalului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*