Adastia și Rapture vor cânta în deschiderea concertelor Desert și Winter’s Verge (Quantic Pub)

În data de 4 noiembrie ne întâlnim cu toții în Quantic Pub pentru o nouă seară de metal, alături de trupele DESERT și WINTER’S VERGE, venite pentru prima dată în România.

Deschidera concertelor va fi făcută de către trupa craioveană ADASTIA, alături de bucureștenii de la RAPTURE. Biletele pot fi achiziționate direct de la intrare în seara concertului, la prețul de 20 de lei.

afis-concert-4-noiembrie

ADASTIA

Deși un nume relativ nou, ADASTIA este formată din instrumentiști cu o experiență de peste 20 de ani pe scena metal românească.  Stilul abordat este power metal melodic cu influențe simfonice, setul nou de piese migrând puternic spre zona proggressive cu tempouri mai alerte și numeroase momente instrumentale. Primul videoclip a fost lansat pe 1 septembrie la piesa To The North, în momentul de față trupa lucrând la producția unui nou single ce va fi lansat probabil la începutul anului viitor.

adastia

RAPTURE

RAPTURE este o trupă de heavy metal care s-a înființat în 2012. De-a lungul timpului componența s-a tot schimbat,iar cea actuală a avut parte de mai multe concerte și concursuri prin care s-au făcut remarcați.Trupă se bucură de fiecare moment petrecut în sala de repetiții și pe scenă alături de public făcând ceea ce își doresc și dând ce e mai bun.

Componența:
Mihai Barbu-Lead Vocals, Guitar
Livia Diana Iancu-Lead Guitar
Paul Drăgoi-Bass Guitar
Tudor Alexandru – Drums

rapture


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*