O noua etapa a Trofeului „Club A” cu Rapture, Grey Pill, For The Living si Still Vision

Marti, 6 mai, de la ora 19:30, are loc o noua intalnire live din cadrul editiei a doua a concursului Trofeul „Club A” – Avanpost Rock. Vor evolua trupele Rapture, Grey Pill, For The Living si Still Vision. Intrarea este libera.
Rapture este o trupa tanara de heavy metal din Bucuresti, infiintata in februarie 2012. De atunci, formatia a sustinut mai multe concerte si a inregistrat un demo intitulat „Prisoner”, disponibil pe site-ul YouTube. Rapture au fost propusa la Metalhead Awards 2013 la categoria Best Romanian Metal Newcomer.
Componenta Rapture:
Mihai Barbu – voce, chitara
Livia Diana Iancu – chitara
Cristian Tudor – bas
Tudor Alexandru – tobe
Grey Pill provine din Pitesti si canta rock alternativ. Trupa activeaza din toamna lui 2012 si are un repertoriu original cu melodii in romana si in engleza. Grey Pill a fost „opening act” pentru nume cunoscute, ca Les Elephants Bizarres si Bere Gratis.
Componenta Grey Pill:
Flavia Zoe – voce
Sorin Zamfirescu – chitara
Andrei Nedelea – bas
Vanessa Romascanu – tobe
For The Living este de asemenea o trupa tanara din Bucuresti, ce si-a inceput activitatea abia anul trecut. Mezinul trupei este bateristul Oren Mozafi, in varsta de 12 ani. Membrii For The Living isi descriu stilul ca hard rock/progressive metal. Pana in prezent formatia a avut cateva aparitii live, inclusiv ca „opening act” pentru Trooper.
Componenta For The Living:
Tomer Mozafi – chitara, voce
Andrei Sevastre – chitara
Andreas Varticus-Costache – chitara
Andrei Fatu – bas, backing vocals
Oren Mozafi – tobe
Still Vision s-a infiintat in primavara anului 2013, moment din care trupa repeta asiduu pentru a aduce ceva nou scenei rock autohtone. Membrii sai isi definesc stilul ca metal cu influente thrash, progressive si alternative.
Componenta Still Vision:
Jean – solist vocal
Vladut – chitara solo
Omar – chitara ritmica
Luca – bas, backing vocals
„Man” – tobe
Prezenta editie a competitiei Trofeul „Club A” – Avanpost Rock a debutat pe 23 aprilie 2013. Iata trupele care ocupa momentan primele zece pozitii din clasament, pe baza cumularii punctajului acordat de juriu cu prilejul celor doua infatisari de pana acum:
1. Bridges 882 puncte
2. Agora 823 pct.
3. Just Another Lie 819 pct.
4. Ask The Fools 810 pct.
5. 9,7 Richter 772 pct.
6-7. OpenMind 765 pct.
6-7. Ride On Band 765 pct.
8. Sketch 754 pct.
9. Ten Times Treason 718 pct.
10. TEHI (ex-The Eyes Have It) 716 pct.
Pentru mai multe detalii:

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*