Revolver: „Ne place să ne distrăm! Dacă va fi o carieră sau nu, vom vedea mai încolo…”

1.783 vizualizări

Când întâlnești o trupă nouă din care fac parte câțiva puști, dar cu reale calități muzicale, nu ai cum să rămâi indiferent. Ar fi chiar păcat ca cei care pot ajuta și crește noua generație de rockeri să nu își unească forțele și să nu ajute aceaste proiecte / trupe. Cu mult timp în urmă am trecut și eu printr-o trupă și știu cât de important este ca la început de drum să primești sfaturi, încurajări și să fi sprijinit prin participarea la diverse evenimente sau chiar și printr-un simplu interviu.
Încercăm, așa cum vom încerca cu orice altă trupa cu potential, să punem și noi o cărămidă la evoluția acestei formații printr-un un prim interviu pentru site-ul Maximum Rock, prin care sperăm să atragem atenția publicului asupra acestui nou nume din peisajul rock autohton.

Salutare,în primul rând aș vrea să știu de unde pasiunea pentru muzica rock și cum v-ați găsit, cum ați reușit să formați această trupă?

Suntem prieteni încă din grădiniță, ne-am petrecut multe seri împreună încă de când eram foarte mici, împreună cu părinții noștri ne petreceam aproape fiecare weekend la o cabană la munte. Iar acolo se ascultă numai rock! Și nu numai că se ascultă, dar se și cântă rock, de la Karaoke, la instrumente montate și cântat până dimineață. O bună parte din părinții noștri știu să cânte, practic am crescut înconjurați de muzică și instrumente muzicale 🙂

Trupa am făcut-o acum 3 ani, după ce ne-am plictisit de jucat pe Xbox, am zis să facem și altceva împreună: „Bă, hai să facem o trupă roooock!!”

Ideea a pornit tot la acea cabană, iar rolurile în trupă s-au distribuit rapid. Toți cântăm la mai multe instrumente, așa că a trebuit să tragem la sorți, hahahaha!

Cine a venit cu propunerea pentru acest nume de trupă și de ce acest nume?

Au fost mai multe nume propuse, dar cel mai mult ne-a placut „Revolver”, vine de la albumul trupei Beatles.

Piesele sunt compuse de voi sau aveți pe cineva care se ocupă de ele?

Ne compunem singuri piesele. Însă am trecut prin mai multe etape. La început am cântat cover-uri (Papa Roach, Metallica, AC/DC, RATM, Avenged Sevenfold, etc.), apoi am început să compunem, însă lucrurile mergeau destul de greu. Suntem foarte diferiți, ascultăm acasă muzici destul de diferite și ne era greu să punem toate influențele noastre împreună, să ne simțim cu toții bine, să și sune… ca o singură trupă. Și atunci, am cerut ajutorul profesioniștilor pentru primele noastre piese.

Ele pornesc de la ideile noastre, influențele noastre, dar nu ne putem asuma meritul compoziției pentru ele. Am lucrat împreună până am fost mulțumiți toți de direcția muzicală a trupei, iar acum avem un stil pe care îl continuăm, de acum încolo, cu compozițiile noastre. Noi cântăm pentru că avem ceva de transmis, si nu ne imaginăm altă cale decât să ne compunem singuri.

Ați avut deja primele concerte importante, ultimul chiar alături de o trupă etalon a rockului românesc: Cargo. Cum v-ați simțit pe scenă, emoții mari?

Da, am cântat în deschiderea trupei Cargo la Sala Palatului. De fapt a fost primul nostru concert cu piesele noastre și propunerea de a cânta acolo a venit ca un șoc! Am fost invitați cu trei zile înainte de concert, așa că trei zile nu am mers la școală și am repetat de dimineața până seara ca să dăm un concert bun. Emoțiile au fost foarte mari, bineînțeles, în primul rând pentru că a venit pe neașteptate, iar în al doilea rând, scena de la Sala Palatului este înfricoșătoare! Dar ne-am descurcat. 🙂

Încercați prin piesele voastre să transmiteți publicului un anumit mesaj sau pur și simplu doriți să vă bucurați de faptul că sunteți pe scenă iar mesajul pieselor se află pe locul secund?

Păi de asta suntem pe scenă, vrem să ne exprimăm, avem povești de spus! Ne bucurăm foarte tare să fim pe scenă, dar la fel de mult, sau poate și mai mult, ne bucurăm când suntem la sala de repetiții și compunem.

Ați reușit să lansați un prim videoclip pentru piesa „Sclav”. După cum ați precizat, acesta a fost făcut cu un buget foarte redus. Ce înseamnă pentru voi avest prim videoclip și care a fost impactul acestuia asupra publicului?


Este mult spus videoclip, am adunat repede niște fotografii și o inregistrare de la sala de repetitii, ca sa fie o imagine împreună cu muzica. Deci bugetul nu a fost „redus”, a fost zero pentru „clip”. Ce înseamnă pentru noi? Am putut arăta lumii întregi cine suntem noi. Cu mari emoții, pentru că nu știam cum va fi primită piesa. Mesajele pe care le-am primit însă ne-au dat încredere în noi, așa că mergem mai departe!

Orice formație care deja a ajuns pe scenă în fața publicului se gândește la un prim album. Cum vedeți voi această problemă, sunteți pregatiți, aveți suficiente piese?

Bineînțeles, și abia așteptăm să îl lansăm. Avem o mare parte din piese aproape terminate, dar mai este mult de lucru până să fie cum vrem noi.

Sunteți în semifinala Wacken Metal Battle 2018 (România). Ce așteptări aveți de la acest concurs? Credeți că vârsta voastră va fi un atu sau nu în fața celorlalte trupe participante?

Nu avem nici o așteptare de la concurs, ne bucurăm că avem un concert pe o scenă consacrata. Noi mergem să cântăm 🙂 Dacă ajungem în finală vom mai avea un concert, și dacă câștigăm, vom mai avea un concert în Germania. Ne gândim doar la concerte, nu credem că muzica trebuie sa fie un concurs. Nu credem că vârsta are vreo legătură aici.

Vă pregătiți pentru Iubim 2 Roți, un eveniment important unde vor participa un număr mare de spectatori. Ce înseamnă pentru voi acest nou concert?

Iubim 2 Roti este foarte, foarte, foarte important pentru noi! Motociclistii de la Free Riders au fost primii organizatori de concert care, după ce au aflat de noi și ne-au ascultat, ne-au invitat să cântăm. Așa va rămâne în amintirea noastră – prima noastră invitație la un festival mare, și Free Riders – primii oameni care au avut încredere în noi! Pentru noi acum totul se întâmpă „prima data” 🙂 Interviul acesta este primul nostru interviu. Am văzut primul like pe pagină și primul unlike. Am văzut primele mesaje positive și primele mesaje negative. Primul om ne-a cumpărat piesa „sclav” acum câteva săptămâni, am pus piesa pe CD Baby pentru el, ne-a scris că vrea neapărat să cumpere piesa.
Iubim 2 Roți este PRIMUL NOSTRU CONCERT!

Revolver – Iubim 2 Roti 2018

26 Mai, Iubim 2 Roti, club Quantic, Bucuresti, Free Riders, REVLOVERGROWWWWWWWL!!!(Ne vedem?):)

Geplaatst door Revolver op woensdag 25 april 2018

Știu că este devreme însă nu pot să nu întreb dacă vă gândiți serios la o carieră artistică sau acum este pur și simplu un mod de a te distra alături de gașca de prieteni.

Ne place să ne distrăm! Dacă va fi o carieră sau nu, vom vedea mai încolo, dar cu siguranță plănuim să ne distrăm mulți ani înainte 🙂

Mulțumim pentru interviu!

Revolver:
Dragos – lead singer
Haris – drums
Stefan – guitar, vocals
Radu – guitar, vocals
Luca – bass, keyboards, vocals

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*