Nightwish a terminat de înregistrat următorul album, lansarea va avea loc în 2020

Actuala vocalistă a formației Nightwish, Floor Jansen, a confirmat într-un interviu cu FaceCulture că noul album al formației este gata înregistrat și așteaptă o lansare în primăvara anului 2020 prin Nuclear Blast.

Cred că am făcut un album nou foarte fain, spune Floor. Sunt foarte, foarte fericită cu el. Încă de la primele note eram ceva de genul „Oh, da, să-i dăm drumul”. E atât de Nightwish din partea noastră că o să ziceți „Wow! Ce-i asta? Ce se întâmplă?” Nu pot să zic prea multe despre asta pentru că sunt câteva chestii care-s la fel, câteva care sunt diferite. Tot ce pot să spun e că îmi place ce a ieșit și sunt foarte entuziasmată. Și cred că oamenii care deja știau Nightwish se vor bucura de album. Și poate oamenii noi din Olanda care m-au descoperit prin emisiunea TV Beste Zangers vor spune „Hei, acum că știm cine e Floor Jansen și o să scoată album nou, abia aștept să-l ascult.”

Cum zice fiecare muzician când lansează ceva nou, Floor spune că acest nou album a fost provocare pentru ea din punct de vedere muzical, făcând lucruri pe care nu credea că poate să le facă.

Fiecare membru al formației abia aștepta să se apuce de un nou album, mai ales pentru că după lansarea ultimului album (Endless Forms Most Beautiful, 2015) și-au luat niște timp liber, apoi au pornit în turneul „Decades”.

Pe 6 decembrie, Nightwish va lansa „Decades: Live In Buenos Aires” ca Blu-Ray digibook, 2CD digipack, Blu-Ray + 2 CD earbook și 3LP via Nuclear Blast. Concertul a fost înregistrat pe 30 septembrie 2018 la Estadio Malvinas din Buenos Aires, Argentina, în timpul turneului „Decades”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*