Cum să reușești în industria muzicală? Curs despre Industria Muzicală Explicată – 21- 25 mai (București)

622 vizualizări

Fie că ești organizator de evenimente, booking agent, artist sau pur și simplu îți dorești o carieră în industria muzicală, un curs despre Industria Muzicală Explicată este mai mult decât binevenit oricând pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele în acest domeniu!

Editia a XI-a a cursului Industria Muzicala Explicata se va desfasura in zilele de 21, 23, 24 si 25 mai 2018 intre 17:00 si 21:00. Cursul se desfasoara la sediul Education Point din str. Mendeleev 7-15, sector 2, Bucuresti.

Event: Curs – Industria Muzicala Explicata (IME – editia XI)

Descrierea cursului: Acest curs iti pune la dispozitie, intr-un mod simplu si usor de inteles, cele mai importante informatii care stau la baza industriei muzicale. Cunoscand aceste reguli iti vei putea construi o cariera de durata in industria muzicala. Daca esti artist, nu vei ramane doar un „one hit wonder”, iar daca nu, te vei transforma intr-un profesionist respectat al industriei.

La finalul acestui curs vei sti:

  • Cine este si ce drepturi are un artist
  • Din cine este formata echipa unui artist
  • Cum se promoveaza un artist
  • De unde castiga bani un artist

Toate temele abordate in timpul cursului vor fi puse la dispozitia fiecarui cursant sub forma unui suport de curs care va fi insotit de:

  • 4 contracte cadru: de editare, de management, de trupa (band agreement), de cesiune a drepturilor conexe (cu casa de discuri)
  • diploma de participare

  Trainer ANCA LUPES – este unul dintre cei mai experimentati profesionisti din industria muzicala romaneasca. Cel mai important avantaj al sau este faptul ca de-a lungul carierei activeaza in aproape toate domeniile acestei industrii:  mass media (presa, radio, TV), organizare de concerte, case de discuri, agentii de management si booking. In 2009 este primul absolvent din Romania al cursurilor de Master In Music Business la prestigioasa Berklee College of Music (Boston, USA).

Costul participarii la acest curs este dupa cum urmeaza:

– early bird (pana pe 15 mai inclusiv): 520 lei
– intre 16 si 21 mai: 590 lei

Detalii de plata:

Plata se poate face prin ordin de plata (OP) in contul Asociatiei Star Education cu numarul RO54OTPV0000000002671375 deschis la OTP Bank, cu mentiunea “taxa participare curs IME” sau (pentru participantii la cursul din Bucuresti)  in numerar la sediul Asociatiei Star Education din str. Sf Elefterie nr. 26 de luni pana vineri intre orele 11:00 – 14:00. Cei care efectueaza plata taxei prin OP sunt rugati sa trimita prin email la adresa marina@starmanagement.ro o copie a OP-ului pentru a fi inregistrati si a li se rezerva locul la curs.

Mai multe detalii despre curs puteți găsi aici.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*